Görgényi Fruzsina rengeteg bókot kap a férfiaktól
2021-06-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Újra elkezdett edzeni Görgényi Fruzsina, aki rengeteg bókot kap a férfiaktól. A színésznőnek rendszeresen üzennek a közösségi oldalán, ám az igazit szerinte nem az interneten, inkább munka közben ismeri majd meg.

– Míg zárva voltak a termek, inkább futottam, amikor az idő engedte, de megpróbálkoztam az online edzésekkel is, ennek azonban valahogy nekem nem volt az igazi a hangulata. Az edzések kiesését azzal próbáltam pótolni, hogy mindenhová gyalog mentem, ahova csak tudtam. Most végre újra elkezdtem edzőterembe járni és tele vagyok energiával, szeretem ezt az érzést – árulta el a Blikknek a Barátok közt színésznője, akire noha felszaladt ugyan 1-2 kiló, ettől gyorsan meg is szabadult.

– Mindig is figyeltem az étkezésemre, ez most is így volt. Ami nekem bevált, hogy néha „csalónapot” tartok, ilyenkor mehet a pizza és a hamburger, mert így a többi napon könnyebb ellenállni a kísértésnek.

A tudatos étkezés és a mozgás meg is látszik Fruzsina alakján, sokaknak feltűnt már, főleg férfiaknak.

– Jól esik a dicséret persze, és szoktam privát üzeneteket is kapni, ezekre mindig kedvesen válaszolok. Az igazit még nem találtam meg, de általában munka közben szokott bekopogni a szerelem és valamiért úgy érzem, ez most sem lesz majd másként. Talán azért van ez így, mert ilyenkor már eleve sokat tudunk egymásról, mielőtt még belemennénk bármibe is és nem teljesen ismeretlenül megyünk el az első randevúra – árulta el a színésznő, aki fél éve szakított Vastag Csabával, akivel öt évig voltak együtt.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina) által megosztott bejegyzés


Fruzsina addig sem tétlenkedik, mint mondja, pörgős, nyüzsgős természete miatt az egész nyarat programokkal és persze munkával szeretné tölteni. A Barátok közt nyár közepéig még látható, de a forgatások már befejeződtek. Ám a színésznőnek több terve is van, amelyek hamarosan valóra válhatnak.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina) által megosztott bejegyzés


– Sok tervem van, de ezek egyelőre képlékenyek. Az biztos, hogy nem fogok unatkozni a nyáron sem. A naptáramba már be van írva egy horvátországi nyaralás a barátokkal, és valószínűleg a Balatonhoz is le tudok ruccanni néhány napra. Szeretnék idén eljutni végre Ciprusra is, hogy találkozzak az édesapámmal, akit már három éve nem láttam – tette hozzá a csinos színésznő, akinek a szülei még akkor váltak el, amikor Fruzsina tinédzser volt. A színésznő akkor évekig nem beszélt az édesapjával, aki Cipruson találta meg a boldogságot, Fruzsina pedig sok év kihagyás után három éve meglátogatta őt, de a közbejött járvány miatt az újabb találkozó egyelőre várat magára.

Forrás: Blikk