Gólyahír: jön a baba Kulka Jánoséknál
2024-05-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Nemzet Színésze cím elnyerése mellett újabb örömhírről számolt be Kulka János családja. A nővére hamarosan nagymama lesz.

Április elején derült fény arra, hogy Benedek Miklós halála után Csikos Sándort választották a Nemzet Színészének, ám Tordy Géza elhunyta miatt még egy személy hiányzott a 12 személyt számláló csapatból. A Király Levente, Bodrogi Gyula, Molnár Piroska, Cserhalmi György, Szacsvay László, Almási Éva, Jordán Tamás, Lehoczky Zsuzsa, Udvaros Dorottya és Pogány Judit által is birtokolt elismerést közel egy hónap múlva Kulka Jánosnak szavazták meg. A színművészt Molnár Piroska hívta fel telefonon, így tudta meg az örömhírt, és nagyon meglepődött, hogy ő lett az új Nemzet Színésze.

János elsírta magát, amikor felhívtam

– árulta el a Story magazinnak a művésznő.

A lap Kulka Jánost is elérte, aki épp a szerettei körében töltötte az estét, orvosprofesszor nővére ugyanis egyből sietett hozzá, amikor megtudta az örömhírt. Dr. Kulka Janina így reagált a testvére kitüntetésére:

„Sosem beszélt nekem arról, hogy elismerést vagy díjat szeretne a több évtizedes munkássága után. Most, a kevésbé aktív évei során pedig egyáltalán nem számított ilyen megtiszteltetésre. Úgyhogy alig hitte el, amikor meghallotta, hogy a Nemzet Színészévé választották” – mesélte Janina.

Az ünneplés még nem ér véget, sőt, egy családi nyaraláson folytatódik majd, ami náluk már hagyomány. Ám az időpont egyelőre kérdéses, mivel a doktornő fia hamarosan apa lesz.

„Ha lehet, János még jobban várja az unokámat, mint én. Nagyon izgatott, és már alig várja, hogy megismerhesse az új jövevényt, aki nemsokára megérkezik a családunkba. Mindig is imádott nagybácsi lenni, lubickol ebben a szerepben, és nagyon büszke a gyerekeimre. Velünk együtt most ő is mindent ehhez a nagy eseményhez igazít. Úgyhogy mostanában lesz mit ünnepelnünk” – mondta Janina boldogan.Forrás: Blikk