George Clooney-nak van egy eltitkolt gyereke?
2019-07-27  /  Szerző:   /   Párkapcsolat George Clooney és Amal Clooney igazi álompárnak számít és egy percig sem kételkedünk benne, hogy ez így is van! Viszont nem lehet elmenni amellett, hogy napok óta mindenhol azt olvassuk, Clooney-nak van egy eltitkolt gyermeke egy régi kapcsolatából.

Stacy Keibler és Clooney egy ideig jártak, most pedig szárnyra kelt a pletyka, miszerint Stacy 5 éves kislányának lehet nem is Jared Pobre hanem George Clooney az édesapja.

George+Clooney+and+Stacy+Keibler_2

Egyes hírforrások szerint George kapott egy névtelen levelet, ami egy DNS teszt elkészítését követeli tőle. Egy belsős ember elmondása alapján George felesége Amal teljesen összeomlott a levél megtalálása után.

George és Stacy 2013 júliusában vetettek véget kapcsolatuknak, ám egyes források szerint ez sem teljesen igaz. Szerintük a két sztár se veled, se nélküled kapcsolatot élt és hónapokig találkozgattak, még akkor is, amikor Stacy már a mostani férjével randizott.

George egy közeli barátja nem szívesen akart beszélni a történtekről, de azt elmondta, hogy ez az egész sztori nevetséges és semmilyen valóság alapja nincsen. A színész egyáltalán nem kapott levelet. Emellett Stacy kislánya le sem tagadhatná, ki az édesapja, hiszen annyira hasonlítanak. Természetesen rengeteg hamis feltételezéssel találkozhatunk, amikről csak később derült ki az igazság. Ilyen volt például, amikor George Clooney-t és Meghan Markle-el hozták össze, ami egyenesen nevetséges volt, mégis sokan elhitték.

Forrás: Glamour