George Clooney megrémült, amikor megtudta, hogy felesége ikreket vár
2022-10-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

George Clooney egy interjúban osztotta kezdeti érzéseit azzal kapcsolatban, hogy ikrek apukája lesz. A gyermekek születésekor már nem számított fiatal apukának a színész, hiszen 56. évében járt. A dupla örömhír hallatán elsőként nem volt boldog, de a kicsik mindenért kárpótolták.

A 61 éves filmsztár a The Drew Barrymore Show-ban jelent meg, ahol elárulta, hogy "megrémült", amikor először tudatták vele, hogy feleségével, Amallal ikreket várnak. "Ez nem szerepelt a tervben" - mondta az kicsikről, majd hozzátette: "Amal húgának is ikrei vannak" - írja a People.com.

"Elmentünk arra a dologra a 12. héten, amikor azt mondják, ott van a gyerek, hogy megnézzük a képét" - emlékezett vissza Clooney. "És az orvos azt mondja: 'Ez egy fiú'. Aztán azt mondja, 'És lány.' Én meg: 'Mi van? " - magyarázta az apuka.

"Katasztrófa volt. Azt gondoltam, 'Most szórakozol velem?' " - folytatta a színész. "Most meg ez a legnagyszerűbb dolog a világon. Akkoriban nagyon megrémültem."

Arra a kérdésre, hogy miért félt akkoriban, a sármos színész a műsorvezető Drew Barrymore-nak azt mondta: "Nos, 56 éves voltam, és ez egyszerűen rémisztően hangzott számomra".