Gelencsér Tímea elárulta, miért nem talált még rá az igazi
2020-07-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Féltve őrzött magánéletéről vallott Gelencsér Tímea: az Exatlon Hungary pálya melletti riportere elárulta, szerinte miért nem talált még rá az igazi.

Hétfő reggel a TV2 Mokka című műsorában vendégeskedett Gelencsér Tímea, ahol Mádai Viviennel és Istenes Lászlóval első körben azt vitatták meg, hogy mennyire beszippantotta az egykori szépségkirálynőt a TikTok nevű videómegosztó közösségi oldal, ahol profilját még az Exatlon Hungary forgatása alatt kezdte építeni. A szó végül a TV2-n futó ügyességi és extrémsport-vetélkedőműsor pálya melletti riporterének szerelmi életére terelődött.

Timi jelenleg szingli, nehezen talál magának párt, amelyet meg is indokolt: szerinte a közszereplői létből is fakad, hogy nem rabolták el a szívét.

– Ez egy nagyon jó kérdés... Nem könnyű a szituáció. Nehéz olyat találni, aki minden szempontnak megfelel. Ráadásul nem tudom, hogy akivel találkozom, azért akar-e velem lenni, mert én tetszem neki, vagy a miliő, ami körülvesz. Nehéz... – magyarázta az egykori szépségkirálynő a Mokkában.

Forrás: Blikk

Hasonló bejegyzések