Stohl András és Vica beköltöztek új otthonukba
2020-07-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Saját házat épített a Duna-kanyarban Stohl András. A műsorvezető és 19 évvel fiatalabb kedvese, Vica tavaly határozták el, hogy a belvárostól kijjebb költöznek, s közös otthonuk mostanra el is készült Szent­endre környékén, ahová már be is költöztek.

– Hál isten, a vége felé közeledik a házépítés, ami – bevallom – elég megterhelő volt. De most már beköltöztünk, kezdjük be­lakni, úgyhogy szépen alakul a közös életünk Vicával – mondta a Borsnak Stohl András, aki ki is használja, hogy több szabadideje van, mert így végre hódolhat a hobbijainak, a vadászatnak és a horgászatnak. Mint mondta, a színházak csak augusztusban nyitnak meg újra, addig a családjára koncentrál.


– Addig is a családra koncentrálok, s ha lehet ilyet mondani, a koronavírus abban segített, hogy sokkal több és hasznosabb időt tudtam a gyerekeimmel tölteni. A két kicsin látom is, mennyire jót tesz nekik, hogy ennyi időt együtt vagyunk, jönnek velem mindenhova, és ez nekem is nagyon jó érzés – magyarázta a lapnak a színész, aki igyekszik ezentúl ezt a szokást megtartani, a munkarendjén pedig változtatna.

– Harmincból huszonnyolc napokat dolgoztam, és tudom, érzem, hogy az tarthatatlan volt. Azt gondolom, ha tizennyolc-húsz estét játszanék egy hónapban, akkor maradna a családra, a gyerekekre is bőven idő, úgyhogy megpróbálok erre beállni – mondta a lapnak Stohl, aki korábban úgy fogalmazott, az esküvőjére akkor kerül sor, ha már felépült a házuk.

Forrás: Blikk