Gáspár Laci párkapcsolatairól vallott
2020-11-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gáspár Lacinak az egész élete filmbe illő história, hiszen a zenei pályafutása mellett a magánélete is rengeteg fordulattal szolgált. Ezt az egykori megasztáros sem tagadja, aki mindig megpróbált tanulni a hibáiból, így mostani kedvese oldalán mindent igyekszik úgy csinálni, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

„Sok kudarc ért a párkapcsolataimban, nehéz volt feldolgozni, amikor nem működött. A múlt hibáiból tanulva, most igyekszem mindent jól csinálni: megfogadtam, nem engedem, hogy ellaposodjon a kapcsolatom. Nikivel minden úgy volt, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A gyerekünk születése pedig megkoronázta a kapcsolatunkat. Tudom, hogy számomra ő az igazi társ, ezért már évek óta tartom magam ahhoz az ígéretemhez, hogy minden héten elviszem randizni. A szerda a mi napunk, ilyenkor minden csak a romantikáról és rólunk szól...” – nyilatkozta a a HOT! Magazinnak Laci, aki nem véletlenül van annyira oda szerelméért, Niki ugyanis a többi gyermekével is úgy bánik, mintha a sajátjai lennének.

„Amióta megismertem Nikit, elhiszem, hogy mindenkinek van egy társa, akit neki teremtett az Isten. Ahogy minden kapcsolatban, nálunk is vannak kisebb viták, de mindig mindent meg tudunk beszélni. Motivál és erősebbé tesz a kapcsolatunk, csodálatos társ és anya. Mirikének és Lacikának nem az édesanyja, mégis úgy szereti őket, mint a kis Noelt” – mondta az énekes.

Forrás: Blikk