Gáspár Bea férjéről és gyerekeiről vallott
2018-07-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Gáspár Bea a Nők Lapjának nemrég adott interjújában a múltról is beszélt, egyebek mellett arról, hogy a Győzike-show elindulása inkább a férje döntése volt. Bea asszonynak soha nem volt olyan célja, hogy „kilépjen a férje árnyékából”, még akkor sem, mikor megnyerte a Konyhafőnök VIP-t.Azt mondja: – Semmi problémám sincs azzal, hogy háziasszony vagyok, feleség és anya. Arra a legbüszkébb, hogy Győző nem a negyedik feleségével és ötödik gyerekével él, hanem az elsővel, akit ötször vett el, és ugyanattól a nőtől vannak a gyermekei is. Azért a Konyhafőnök VIP megnyerése nagy pillanat volt az életében:

– Új reményt adott, hogy kimondták, valamiben én is jó vagyok. Végre találtam valamit, amit szeretek, és egy Michelin-csillagos séf is elismerte, hogy jól csinálom – mesélte a Nők Lapjának Bea.

Győzikével egyébként még óvodás korukban ismerkedtek meg, egy bandába tartoztak, viszont a szerelem nem akkor szövődött köztük.– Dehogy tetszett, hagyjál már! Nem volt ő olyan szép gyerek – mondta a gyerekszerelmet firtató kérdésre Gáspár Bea, aki azt is elmondta, hogy később, amikor felnőttként összejöttek, Győző egyszerű zöldséges volt.

A dolog pikantériája, hogy Bea családjának gyermekkorában óriási kertje volt, ahol zöldségeket termeltek, de ő sosem szerette, hogy álandóan ott kell dolgoznia:

– Úgyhogy, amikor esténként lefeküdtem, arról ábrándoztam, jó lenne találni egy gazdag férjet, hogy ne kelljen állandóan földön dolgozni, hanem megvehessek mindent a zöldségesnél. Erre mit csináltam? Hozzámentem egy zöldségeshez! – mondta Bea.Lányairól azt mondta, Evelin – aki most végez az IBS-en, és diplomás lesz – okos, imád tanulni, de nagyon naiv lány az élet praktikus dolgaiban. – Búra alatt neveltük, folyton érik meglepetések, mindig mondja, mekkorát csalódott ebben vagy abban – mondta Gáspár Bea. Viszont 24 éves korára most eljutott odáig, hogy lesz munkája, saját lábára áll, lesz miből eltartania magát, és tandíjat sem kell már fizetni utána.
Virág teljesen más típus. Nem igazán érdekli a tanulás, ő inkább gyakorlatias. Bea és Győzike kisebbik, 16 éves lányának az édesanyja szerint ettől függetlenül már most rengeteg élettapasztalata van. Azért legalább az érettségit meg kell szereznie, igaz, mostanság inkább a bulizás érdekli.Jelenleg inkább Bea hozza a pénzt a családba, neki van több felkérése, ami Győzikét eléggé megviseli a felesége szerint, aki azt mondja, valójában minden jól működő családnak egy erős nő a motorja.

Forrás: Blikk