Gajdos Tamás párkapcsolatáról vallott
2020-08-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gajdos Tamás műsorvezető 25 év után végre megkérte párja kezét 2 évvel ezelőtt. A kapcsolatuk alatt már két gyermekük is született. 17 év van Tamás és kedvese, Krisztina közt, még nem házasodtak össze.

A híradós nem gondolja későinek az esküvőt, ugyanis ilyen hosszú időn belül is boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek párjával.

Változatlanul boldogságban, harmóniában élünk a 4 gyerekkel, miután az előző kapcsolatomból született fiam és lányom is sok időt tölt nálunk. Valóban sokszor felvetődik, miért nem kerítettünk sort eddig az esküvőre. Eddig nem találtuk sem a megfelelő időpontot, sem az ideális helyszínt” – árulta el a 62 éves Gajdos Tamás, aki már azzal a merész gondolattal is eljátszott, milyen jó lenne egy hármas esküvő a nagyobb gyerekeivel és párjaikkal - olvasható a Story magazin cikkében.

 

Gajdos Tamás már nem tervez több babát vállalni, annak ellenére, hogy imádja őket. A tévés gyermekeiben látja saját jövőjét is, szerinte miattuk ennyire fiatalos még mindig.

„Ezt persze nehéz kivitelezni, de tény: vágyom arra, hogy révbe érjenek, és gyarapodjon a családunk, Krisztinával mi már nem valószínű, hogy belefogunk egy újabb gyerekprojektbe. Márpedig meggyőződésem, a boldog család alapja a gyerek. A kicsik folyamatosan fiatalon tartanak” – vallotta be a Gajdos Tamás.

Forrás: Blikk