Földes Eszter az anyaságról vallott
2019-01-26  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Nem hisz az anyasággal kapcsolatos sztereotípiákban Földes Eszter színésznő.Lovasi András felesége tavaly nyáron adott életet közös gyermeküknek, Álmosnak. A színésznő elmondása szerint korán visszatért a munkához, s azzal is számolt, hogy ezért sokan megszólják majd. Eszter szerint azonban az a fontos, hogy úgy alakítsa az életét, ahogyan neki jó.

„Ha én boldog vagyok, a kisfiam is az lesz. Nem szenved semmiben hiányt, viszem mindenhová magammal, ahová csak tudom, imádja a közösséget, barátságos, mosolygós vidám baba” – mondta a Bestnek Földes, aki szerint nincs érvényes recept arra, hogy mit tesz valakit jó anyává.Eszter egyébként császármetszéssel hozta világra gyermekét, akit pár hónaposan már vitt is magával egy forgatásra az édesanya. „Rendelkezem azzal az energiatöbblettel, ami ahhoz kell, hogy mindkét fronton egyszerre tudjak megfelelni” – mondta.

Földesi Eszter a lapnak elmondta, anyaként sokkal erősebb lett. „Nekem az anyaság megsokszorozta az erőmet és a magabiztosságomat, felelősséggel tartozom életem végéig valakiért. Ennél semmi nem tud nagyobb erőt adni” – zárta a színésznő, aki már túl van a Game Over Club című játékfilm forgatásán.

Forrás: Blikk