Fluor Tominak új szerelme van
2019-03-29  /  Szerző:   /   Szerelem Régi jóbarátja rabolta el Fluor Tomi (31) szívét! A rapper és Mesi hét éve ismerik egymást, de kapcsolatuk csak az elmúlt hónapokban alakult át szerelemmé.A Wellhello zenésze a Blikknek mesélt először a nőről, aki hosszú idő után visszahozta az életébe a boldogságot.

– Most januárban valami megváltozott közöttünk: ezer éve ismerjük egymást, de eddig csak barátként tekintettünk a másikra. A kapcsolatunk február 14-e óta hivatalos, előtte csak haveri egymásnál alvások voltak, ami egyszer csak eggyel komolyabb szintre lépett – vallotta be a Blikknek Fluor, akinek a szerelmét mától bárki megismerheti, sőt, egy kicsit be is pillanthat kapcsolatuk kezdeti kialakulásába. Mesi ugyanis Fluor új videóklipjében is szerepel, amit az Ittalvós című számhoz forgattak.– A klipnek az az érdekessége, hogy a csajom benne a csajom – mondta nevetve az énekes, aki hozzátette: a romantikus dal a közös daluk lett.

– Február 14-én forgattuk a videót, és óriási romantikus jelenetek voltak. Annyi mindent megéltünk egy nap alatt. Például 20 emelet magasról lógtunk a mélybe, közben fogtam a karját, hogy le ne essen. Ez a forgatás fordulópont volt a kapcsolatunkban, úgyhogy megbeszéltük, onnan datáljuk magunkat. Bár ez egy friss kapcsolat, de végre újra szerelmes vagyok. Hosszú ideig nem volt az életemben olyan lány, aki igazán megfogott volna – tette hozzá Fluor. A rappernek évek óta nem volt komoly kapcsolata, előző barátnőjével, Lottival 2016-ig alkotott egy párt. Mesit viszont a szemfüles rajongók már jól ismerhetik, hiszen nem először tűnik fel a színen.

– Furcsa, hogy miket dob az élet és a dalok. Mesi ugyanis az a lány, aki négy évvel ezelőtt szerepelt a Rakpart klipjében. Ő az, akit a hátamon viszek a kavicsok közé. Érdekes, hogy tényleg hány szerelmet bír el a rakpart – tette hozzá mosolyogva.Forrás: Blikk