Fluor Tomi őszintén mesélt szerelmi életéről
2018-04-06  /  Szerző:   /   Szerelem Flour Tomi egy évtizede áll már a színpadon, ám hiába van rengeteg fiatal lány oda érte, mégsem talál rá a nagy Ő. Az énekes a Best magazinnak mesélt szerelmi életéről és terveiről.- Sosem voltam kapcsolatfüggő. 7 éve tök egyedül élek kisebb-nagyobb megszakításokkal, bele is kényelmesedtem. Kicsit félek, milyen lesz váltani, ha komoly kapcsolatom lesz. Ott motoszkál bennem, hogy 30 vagyok, ideje lenne megállapodnom – mesélte Tomi.

- Fiatal apuka szerettem volna lenni... persze, fiatalos apuka még lehetek, de ezt nem lehet erőltetni. Egy elkapkodott házasság nem poén, ahogy a gyerek sem egy háziállat, akit leadhatok a menhelyen, ha nem jön be – folytatta.Tominak elmondása szerint néha megjön a kedve a babázáshoz. Főleg, amikor Istenes Bence barátját hallgatja, ahogyan gyermekéről mesél. Azonban, ha meghall egy csöppséget üvölteni, rögtön el is hesegeti a gondolatot.

- Lassan két éve, hogy véget ért az utolsó komoly kapcsolatom, abban eléggé megégettem magam. Aztán persze, lehet, hogy jön egy olyan lány, akibe újra szerelmes lehetek. Imádok laza csávó helyett hőszerelmes lenni – nyilatkozta Tomi, akinek jelenleg nincs olyan lány az életében, akiért oda lenne.

Forrás: Blikk