Feszültség van Harry hercegék házasságában
2024-04-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Meghan Markle továbbra is tartja magát ahhoz, hogy nem akarja betenni a lábát az Egyesült Királyságba.

Harry herceg nemrég megtörte végre a csendet az uralkodó betegségével kapcsolatban, sőt, egy Harryhez közeli forrás pár hete úgy fogalmazott, hogy III. Károly fia ideiglenesen vissza is térne a királyi család mindennapjaiba és szívesen segítene a hivatali ügyek intézésében, ha az apja megkérné erre. Ehhez azonban Vilmos hercegnek és Meghan Markle-nek is lenne egy-két szava, előbbi ugyanis nem szívesen látná a testvérét a palota környékén, utóbbi pedig nem tervez visszatérni a királyi család életébe.

Meghan és Harry közt egy bennfentes állítása szerint egyre csak nő a feszültség, mivel a hercegné egyáltalán nem akar részt venni az Invictus Games sporteseményen, annak ellenére sem, hogy 2014-ben a herceg alapította a versenyt veteránok és sérült katonák számára. A Mirror is megírta, hogy egy ideig a házaspár útjai így külön válnak, de emellett hozzátették: lesz egy másik közös útjuk.

Meghan Markle és Harry herceg nemrégiben megerősítették, hogy idén tavasszal együtt utaznak Nyugat-Afrikába, miután kiderült, hogy Sussex hercegnéje nem csatlakozik a férjéhez az Egyesült Királyságba tett utazása során. Májusban tehát Nigériába látogat a hercegi pár. Április 28-án a Védelmi Főparancsnokság osztotta meg az örömhírt, és arra is fény derült, hogy az afrikai országban való tartózkodásuk során várhatóan találkoznak a szolgálat tagjaival.