Fésűs Nellyt óvták a férjétől
2024-03-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Őszintén vallott a házasságáról és a megismerkedéséről Vajtó Lajos és Fésűs Nelly.

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos már öt éve él harmonikus házasságban, viszont ez nem mindig volt így. Kezdetben a színésznőnek leszögezte az üzletember, hogy sem esküvőt, sem gyereket nem szeretne, végül azonban a szerelem győzött, így született egy közös kislányuk, Elza, valamint 2018-ban egybe is keltek.

Bár a színésznő nem tagadja, hogy sokszor nehéz eset a férje, mindennél jobban szereti őt. Vajtó Lajos így emlékezett vissza a megismerkedésükre:

„Én egy kezelhetetlen, öntörvényű ember voltam, viszont Nelly mellett kezesbárány lettem, az otthoni rangsorban a legutolsó. Az ő esze és az én szívem a mi erősségünk. Mindenben az ő munkarendjéhez igazodunk, én csak a leglényegesebb dolgokban döntök. Persze hogy mik azok, azt én döntöm el” – szögezte le az üzletember.

Nelly úgy írta körbe a kedvesét, mint egy „védelmező úriembert, aki karizmatikus és intelligens”, végül hozzáfűzte, az elején nem sokan nézték jó szemmel a kapcsolatukat.

Mindenki óvott tőle, azt mondták, ettől a férfitól meneküljek, nem egy életbiztosítás, én viszont másképp éreztem

– idézte fel az édesanya. Kitért többek között a férje által emlegetett családi rangsorra is, melyről azt mondta, Lajos „a minden, a család feje”.

Az már más kérdés, hogy mindig a nyak mozgatja a fejet, azaz a családot, az pedig én vagyok…

– jegyezte meg.