Fésűs Nelly nem szeretné, hogy a lányának udvarlói legyenek
2019-11-01  /  Szerző:   /   Szerelem Fésűs Nelly nem fél bevallani, egyelőre még nem barátkozott meg a tudattal, hogy 17 éves lánya hamarosan felnő – mesélte a Story magazin legfrissebb számában.

Fesus Nelly

Le sem tagadhatnák egymást, mind külsőleg, mind belsőleg rengeteg hasonlóság van a színésznő és lánya, Csenge között, akiben Nelly leginkább 17 éves kori énjét látja. Talán azt a legnehezebb megemésztenie, hogy Csengének előbb-utóbb udvarlói lesznek, mi több, lánya életébe is beköszönt majd a szerelem.

„Ha összefutunk és éppen egy fiúval van, természetesen bemutatja, de azért olyan nagy 'vasárnapi ebédre meghívós' fiúbemutatás még nem volt. És be kell valljam, nem is vagyok az az anyuka, aki ezt annyira várja. Sőt, egyáltalán nem várom. Még képtelen vagyok elfogadni, hogy az életében egyszer megjelenik majd egy idegen. Szóval ezzel kapcsolatban még nekem is fejlődnöm, változnom kell, de már igyekszem” – mesélte önkritikusan Nelly.

Fesus Nelly

De vajon hogyan látja Csenge mindezt? A lapnak elárulta:

„Anya szigorú is, meg nem is. Ez azért van, mert neki kiskorom óta egy személyben kellett apának és anyának lennie. Ma már belátom, hogy ez baromi nehéz lehetett, kiskamaszként azonban mást gondoltam erről. De most büszkén mondom, hogy szerintem nagyon jól csinálta, amit csinált. Azt különösen szeretem benne, hogy mindig őszinte. Igaz, nem is tudná letagadni a véleményét, hiszen minden azonnal tükröződik az arcán. Ezt én is örököltem tőle. Mindig azt mondja, abból még soha senkinek nem lett baja, ha elmondta az igazat.”

Horvath Csenge

Nelly szerint Csenge sok mindenben ugyanolyan szélsőséges, mint ő volt annyi idős korában, de nem akarja túlságosan visszafogni, mivel még sok mindent meg kell élnie.

„Hagyom, hogy megvívja a saját harcait, akkor is, ha látom, hogy olykor elesik... Ilyenkor maximum be tudom jódozni a térdét, de az esést nem tudom megakadályozni, hiszen csak ezekből tanul" – mondta.

Forrás: Blikk