Fésűs Nelly nehezen élte meg gyermeke első szerelembe esését
2021-09-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár még csak 18 éves, ám Horváth Csenge máris tisztában van vele: fényes jövő állhat előtte. Fésűs Nelly lánya ugyanis nem csak gyönyörű, de tehetséges énekesnő is, aki a tanulást sem veti meg, sőt, eltökélt célja, hogy egyetemre járjon.

 

A fiatal lány a továbbtanulás előtt egy televíziós kitérőt is tett, jelenleg ugyanis a Totem küzdelmeiben követhetik a nézők, milyen éretten tud viselkedni a szorult helyzetekben. Ez a megfontoltság Csenge magánéletére is jellemző: a biztos családi háttér mellett egy stabil párkapcsolatot is a magáénak tudhat, igaz, ez közel sem ment zökkenőmentesen.

A realityszereplő szerint ugyanis édesanyja, Fésűs Nelly rendkívül nehezen fogadta el a párját, és bár a viszonyuk jelenleg rendeződni látszik, a Story Magazinnak Csenge elárulta, valószínűleg sosem lesznek puszipajtások.

„A páromat, Patrikot édesapám által ismertem meg, a tanítványa volt. Majd elmentünk közösen fellépni, ahol Patrik táncolt, én énekeltem. Ezután kaptam tőle egy üzenetet, amiben randit kért, majd minden jött magától. Édesapám örült nekünk, mivel ismerte, kedvelte őt. Édesanyámmal viszont finoman szólva is viharosan indult a kapcsolatuk: részben azért is,mert Patrik öt évvel idősebb nálam, és mert az első szerelem az életemben. Ő egy anyatigris – eleinte óvott, féltett a barátomtól. Idővel persze, megbékélt vele, bár tény, hogy tipikus anyóspajtás sosem lesz belőle... De a viccet félretéve, szerencsém van, mert noha még csak tizennyolc éves vagyok, bíznak bennem a szüleim. Tudják, hogy komoly lány vagyok, aki képes magáról gondoskodni és önálló. De persze, beszámolok nekik mindenről, egyszerűen így tartom helyesnek” – idézte a Totem versenyzőjét a Story.

Forrás: Blikk