Férjével való kapcsolatáról mesélt Farkasházi Réka
2020-03-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Farkasházi Réka az óvoda óta ismeri férjét, de csak lassan szökkent szárba a szerelmük.

Huszonöt év – ennyi ideje alkot egy párt Farkasházi Réka és férje, Sárközy Bence, ám mint azt a Vasárnapi Blikknek a színésznő elárulta, közel negyvenesztendős kapcsolat köti őket össze.

– Már a zeneoviba együtt jártunk, aztán általános iskolába és gimibe is, de sokáig nem voltam Bence látószögében. Eleve egy évvel felette jártam, ráadásul ő már korán menő srác volt, rockzenész, így a gimi és a város legjobb csajaival bandázott – emlékezett vissza nevetve Réka, aki a vers varázsának köszönheti a szerelmét.

Mindketten rendszeres résztvevői voltak ugyanis a különböző szavalóversenyeknek, és ugyanaz a tanár készítette fel őket.

– Mielőtt összejöttünk, másfél évig csak kerülgettük egymást. Készítettünk közös verses-zenés összeállítást egy iskolai eseményre, de még magunknak sem vallottuk be, hogy érdeklődünk a másik iránt. Végül egy szolnoki versmondó versenyről lógtunk el az első randinkra. A Pelikán szálló éttermében volt, ahol májgombóclevest ettünk, mert csak arra volt pénzünk. Persze az elején le akartak beszélni róla, a tanáraim szerint veszélyes fickó volt – kacagott Réka, aki 25 évvel és három gyermekkel később is vallja: számára Bence a legjobb társ.

– Együtt nőttünk fel, tanúi vagyunk egymás életének. Bevált recept azonban nincs, egyszerűen nagyon szeretjük egymást. Erős kapocs van köztünk, és nincs olyan férfi, aki akár a lába nyomába is érhetne – jelentette ki a színésznő, aki elárulta, harmadik gyermekük, Tamara megszületésével teljesedett ki az életük.

Persze a színésznő nem akarja rózsaszínűre festeni a világot: nem tagadja, voltak problémáik, de tudták, együtt kell megoldaniuk azokat.

– Mindent vele szeretek csinálni, és olyan biztonságot ad, amit senki és semmi más – szögezte le Réka, kiemelve, nagyon odafigyelnek arra, hogy kettesben is tudjanak időt tölteni, legyen az egy bevásárlás vagy egy gyors ebéd.

Farkasházi Réka amellett, hogy feleség és anya, jelenleg három szerepet játszik az Újszínházban: a Csíksomlyói passióban, a Ricse, Ricse, Beatricében és a Hangemberekben látható. Emellett a Farkasházi Réka és a Tintanyúl nevű zenekarával koncertezik gyerekeknek és a szüleiknek.

Forrás: Blikk.hu