Fergeteges volt Dobó Ági lánybúcsúja
2022-06-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dobó Ági és szerelme, Kis Csaba a polgári esküvőjükön már túl vannak, azonban a rendes lakodalmukat kétszer is le kellett fújniuk a Covid helyzet miatt. Az egykori szépségkirálynő elmondása szerint háromnapos bulival, valamint 100-110 fővel számolnak, hogy méltóképp megünnepeljék a kapcsolatukat, valamint azt, hogy már két kisfiuk is született.

"Egy nagy bulit tervezünk. Meg akarjuk ünnepelni a családunkkal azt, hogy 12 év után végre összekötöttük az életünket. Egy szép bulit szeretnénk" - nyilatkozta korábban.

Áginak egy fergeteges lánybúcsút szerveztek a barátnői, majd' 15-en buliztak együtt. Tápai Szabina, Polgár Kriszta, illetve Bencsik Emerencia is részt vettek a szervezésben, és megosztottak néhány részletet is egy napig elérhető Instagram-történetükben az eseményről. A Sauska Pincészet felé vezető úton már a kisbuszban is parti hangulat uralkodott, hangosan tomboltak Marics Petiék népszerű, Úristen című számára. Platón, valamint utánfutón mentek a birtokra, ahol a koccintás sem maradhatott el.

A menyasszonynak különleges, pink "bride" feliratú pólóban kellett lennie, míg a többiek fehér ruhát viseltek. Ági kapott a fejére koronát is, hogy még tökéletesebb legyen a szerelése. Tápai Szabina is kitette a közösségi oldalára, hogy mennyire jól érezték magukat. A bejegyzés ide kattintva érhető el.

"Akkor most azt hiszem, Férjhez mehetek MINDEN BARÁTOM, CSALÁDTAGOM előtt is hamarosan..." - olvasható Ági lánybúcsús fotója mellett.

Forrás: Blikk