Feng Ya Ou kitálalt az apaságról
2023-07-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Feng Ya Ou minden eddiginél nagyobb mosollyal tálalt ki arról, hogyan éli meg az apaságot és milyen anyának tartja Békefi Vikit.

Nemrégiben született meg Békefi Viki és Feng Ya Ou első közös gyermeke. A kicsi érkezését és nevét egy dallal jelentette be a zenészpár, akik majd kicsattannak a boldogságtól. A kislány édesapja kínai származására tekintettel nem csak magyar nevet kapott: szülei mind a két kultúra előtt tisztelegnek azzal, hogy a picit Mei Lizának nevezték el. Ya Ou kamerák előtt mondta el, milyen lányos apukának lenni:

"Azt mondják, ez a legkeményebb, legalábbis a barátaim nagyon féltenek tőle. Bármennyire is inkább fiúban gondolkodtam az elején, mikor még saccolgattuk, azért nem bánom, hogy így alakult – sőt, talán még jobban is örülök neki –, mert azt érzem, hogy az én feladatom majd az lesz, hogy egy olyan férfipéldát mutassak a lányomnak, amit én is el tudnék képzelni neki a későbbiekben. Ha valamitől fél egy apuka, az az, hogy milyen fiúkkal fog majd találkozni, ha eljön az az időszak. Ilyen szempontból kifejezetten motivál, hogy egy kislányról kell gondoskodnom" - fejtette ki a Reggeliben az énekes, akit nem változtatott meg annyira az apaság, mint azt elsőre gondolta.

"Azt gondoltam, hogy amikor megszületik, onnantól kezdve teljesen más ember leszek. Ha belenézek a tükörbe vagy elképzelem magam bármilyen szituációba, nem az az ember leszek, aki eddig voltam. Most ez nem így van. Teljesen megmaradtam saját magamnak. Ugyanúgy kelek, ugyanúgy fekszem le, csak sokkal több vagyok annál. Ez a legjobb, hogy egy csomó mindent meg tudsz tartani, nem kell aggódni semmin, hogy mi fog átalakulni, elveszni az életedben. Sokkal dúsabb személyiség lettem" - áradozott a műsorvezetőknek. Felesége, Viki szerinte jóval nyugodtabb lett a szülés után.

"Ez az anyaszerep igazán rá lett írva, tulajdonképpen ennél jobb társat el sem tudtam volna magamnak képzelni, nagyobb biztonságban nem is tudhatnám a kisbabámat. Ez számomra is nagyon nagy megnyugvás. Azok a dolgok, amiken régen szeretett volna változtatni, azok is automatikusan kitisztultak: megnyugodott, nem pörög rá. Mondtam is neki, hogy ez valószínűleg azért van, mert most tökre kerek az élete, tudja a feladatkörét és imádja csinálni"

- tette hozzá boldogan Ya Ou. Mint mondta, eddig is felnézett az énekesnőre, de ezek után még jobban.

Sokkal jobban akarok én is apa lenni egy ilyen anya mellett

- lelkesedett.