Felpörgette Szabó Győzőék életét kisfiuk érkezése
2019-12-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tavasszal született meg Szabó Győző és Rezes Judit második közös gyereke. Annak érdekében, hogy apaként minél több mindenbe tudjon otthon besegíteni, a munkájából igyekezett kicsit visszavenni az utóbbi időben a színész.

 

„Rengeteget dolgozom, ahogy Judit is, így be kell osztani az időt. Sokkal többet vagyok otthon, mint korábban, most már beállok a sorba én is, de azért vannak még rések, ahol ki tudok szökni. Ha van egy órám, amikor épp nem dolgozom és otthon is megcsináltam mindent, elmegyek futni, vagy csinálok magamnak valami programot, hogy kiszellőztessem a fejem” – árulta el Győző a Ripostnak.

Az állandó tennivaló és a szoros időbeosztás ellenére is az örökmozgó kisfiú érkezése hatalmas örömforrás a családnak.


„Őrület van otthon. Nagyon pörgős a kissrác, igazi örökmozgó, alig alszik éjszakánként. Este 11-re érek haza és hajnal 5-kor kelek, közben a baba is felkel, olyankor megnyugtatom és visszaaltatom. Három gyerek után kellő rutinom van, de néha nagyon fáradtak vagyunk Judittal. Ettől eltekintve, ha tízes skálán kéne pontoznom, csak azért nem mondok tízet, mert azt nem szabad, de 10/9 a boldogsági fokozat a családban” – mondta Szabó Győző.

Forrás: Blikk