Felejtsd el a feketét és a szürkét – próbáld ki a szezon legtrendibb színeiben pompázó férfi melegítőalsókat
2022-10-25  /  Szerző:   /   Ajánló

Sok férfi még ma is csupán a megszokott, visszafogott, fekete és szürke színekben játszó melegítőalsók közül válogat. Azonban a trendek már rég nem e színek körül forognak a melegítőket illetően az urak esetében sem. Ha tehát szeretnénk stílusosan megjelenni, akkor érdemes szétnéznünk az idei szezon legmenőbb színeiben készült darabok között. Milyen színeket válasszunk tehát?

Khaki

Talán nincs is még egy olyan férfias, mégis egyedi szín, mint a khaki és annak különféle árnyalatai. Ezen pedig nem is csodálkozhatunk, hiszen egy olyan színről beszélünk, amiket a mai férfidivat a katonai ruházatokból vett át. Egy-egy ilyen melegítőalsóval tehát nem csupán az aktuális trendeknek felel majd meg viseletünk, de olyan férfias megjelenést kapunk, amely minden bizonnyal kedvünkre lesz. A khaki szín ráadásul nagyszerűen passzol legtöbb színárnyalathoz, így egyszerűen beilleszthetünk egy ilyen színekben pompázó melegítőt szinte bármilyen mindennapi outfitünkbe. Feltétlen megéri tehát fontolóra vennünk. Ha pedig nincs ötletünk, hogy hol találhatunk ilyet, akkor érdemes körbenéznünk a Bolf webáruházában, itt ugyanis több különféle khaki melegítőt is megtalálhatunk.

Sötétkék

Ha a sötétkék színt emlegetjük, mindenki fejében más-más színárnyalat jelenik meg. Mi azonban az igazán sötét árnyalatokra gondolunk itt, amelyek már jóformán szinte feketének is elmennek. Ezek közé tartozik például a tintakék és a grántikék is. Ezek az árnyalatok ugyanis olyan karakterisztikus, csendes és erős jellemet sugallnak, amely valóban jól megjeleníti a maszkulin szépséget. Nem is véletlen, hogy az idei szezon során egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek ezek az árnyalatok – hiszen pont ugyanezen tulajdonságai miatt kedveljük a feketét is. Azonban a sötétkék árnyalatok adnak némi pluszt, egyfajta színes fűszerezést annak a hatásnak, amelyet a klasszikus fekete darabok megjelenítenek. Biztosak lehetünk tehát benne, hogy egy ilyen valóban sötét árnyalatokban játszó melegítővel nem fogunk mellélőni.

Camel

A camel vagy magyarul teveszín szintén rendkívül népszerű az aktuális trendek szerint. Ez a sárgásbarna árnyalat tökéletesen visszaadja az őszies hangulatot. Így tehát azok, akik nincsenek oda túlságosan a sötétebb színekért, jó alternatívára találhatnak a camel melegítőalsók képében. Egy ilyen melegítőalsó remekül mutat a legtöbb őszies színnel kombinálva, tehát egyszerűen beilleszthetjük őszi szettjeinkbe. Külön érdemes kiemelni, hogy a camel szín nem slankít úgy, mint a sötétebb árnyalatok. Ez pedig kifejezetten előnyös azok számára, akik amúgy is eleve nagyon vékony testalkattal rendelkeznek. Természetesen ez korántsem jelenti azt, hogy a csupán egy adott testalkathoz mutatna jól ez az árnyalat, hiszen a camel szín mindenféle alkathoz remekül passzol – csupán arra figyeljünk oda, hogy megfelelő mérettel és szabásvonallal rendelkező darabot válasszunk.