Először beszélt válásáról Emily Ratajkowski
2022-10-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Emily Ratajkowski, akit a világ egyik legdögösebb topmodelljének tartanak, dühös és szomorú válása miatt.

Bármennyire is szerencsésnek gondolnánk azt a férfit, aki egy olyan szexi modell férje lehet, mint Emily Ratajkowski, a hűségre ez még nem jelent garanciát. Emily néhány hónapja vetett véget négyévnyi házasságnak Sebastiannal, mivel a férfi állítólag több alkalommal is megcsalta őt. Szeptemberben beadta a válókeresetet, ugyanakkor eddig nem cáfolta és nem is erősítette meg a keringő pletykákat.

Most azonban bevallotta, hogy haragot és szomorúságot egyaránt érez, és nehéz váláson megy keresztül. Azt is megosztotta követőivel, hogy próbál továbblépni, sőt volt már néhány randevúja is, de nem árulta el, kivel. Emily nyilvánosan nem kommentálta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint Sebastian rendszeres félrelépése okozta a szakítást, de figyelmesebb rajongói megjegyezték, hogy csak egy kommentet kedvelt a Twitteren, amely így szólt: "Nem hiszem el, hogy ez a szemétláda megcsalta Emilyt". Ez pedig néma megerősítése annak, hogy valóban árulás történt.

Az elmúlt hetekben az a hír járta a médiát, hogy Ratajkowski Brad Pitt-tel is találkozgat. Erről nem nyilatkozott a modell, de arról igen, hogy optimista a jövőt illetően: "Minden lehetséges érzelmet átélek. Haragot érzek. Csalódást, szomorúságot. Izgatottságot, örömöt érzek. Minden nap más. De örülök, hogy átélem ezeket az érzelmeket, mert ez azt jelenti, hogy egy napon rendben leszek."