Fekete Dávid felesége új életet kezdett
2021-11-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Új férfi, Márk karjaiban vigasztalódik Fekete Dávid felesége, Regina! Kapcsolatuk néhány hónapja tart, s most már a nyilvánosság előtt is vállalja, hogy több mint egy éve tartó szenvedése után újra szerelem költözött a szívébe.

– Igen, új életet kezdtem, boldog vagyok, de szeretném megóvni ezt a kapcsolatot. Az embereket Dávid miatt érdekli a magánéletem, de most először és utoljára adtam interjút a témában – szögezte le a Blikk kérdésére Regina, aki úgy érzi, sikerült a fájó múltat lezárnia gyermekei édesapjával, akit több mint 100 millió forintos csalás elkövetésével gyanúsítanak, és aki jelenleg is letartóztatásban van a győri börtönben.

Valófélben lévő felesége jelenleg is arra vár, hogy közös múltjukat a bíróságon is le tudják zárni, de ez és Márkkal közös kapcsolatuk sem jelenti azt, hogy az énekest kizárná az ikrek életéből.

– Ennyire fiatalon nagyon nehéz három gyermekkel egyedülálló anyaként és nőként magányosan élni, így természetes volt számomra, hogy nyitott voltam egy új kapcsolatra. Néhány hónapja tart már a kapcsolatom Márkkal, akivel nagyon boldogok vagyunk. Úgy érzem, a múltat annak ellenére is sikerült lezárnom magamban, hogy Dáviddal még – sajnos vannak közös – fonalak. Ezeket el kell majd vágnunk, de nyilván ő mindig a gyermekeim apja marad. A zajló büntetőügy kimenetelétől függetlenül az ügyvédemmel, dr. Pikali Petrával együtt arra törekszünk, hogy Dávid a gyermekei életének ugyanúgy részese lehessen a továbbiakban, mint ahogy eddig is, mert egyébként ő kiváló apa, imádja a gyermekeinket. Márknak is van már egy kislánya az előző kapcsolatából, így amikor ő is velünk van, egy szép nagy család vagyunk – árulta el a részleteket a refelktoronline.hu-nak Regina.

Fekete Dávid felesége arról is beszélt, hogy nehezebbnek gondolta az újrakezdést, de Márk fantasztikus ember, aki minden nehézségen átsegíti. Szüksége is lesz a támogatásra, hiszen a válási procedúra a közös gyermekek és vagyonmegosztás miatt nem lesz egyszerű menet. Regina abban bízik, hogy jövő év elején már elválhat. Azt tervezik párjával, hogy amint tudnak, összeköltöznek, és – ahogy fogalmaz – „merészebb tervei” is vannak.

Forrás: Blikk