Feke Pálék már készülnek a baba érkezésére
2017-06-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Feke Pál és a világbajnok öttusázó felesége, Gyenesei Leila (31) nemrég közösen jelent meg a Vámpírok bálján, majd az azt követő partin. Ritka alkalmak egyike volt, ugyanis a pár nem jelenik meg együtt rendezvényeken. Nem volt nehéz észrevenni, hogy a DigiSport Sport24 műsora műsorvezetőjének, Gyenesei Leilának pocakja egyre jobban gömbölyödik.– Ritkán járunk partikra, de ez a darab kedves számomra. Tíz éve én is játszottam benne, Krolock grófot alakítottam, nagyon szerettem. Az előadás profi, a színészkollégák pedig nagyszerűek. Természetes volt, hogy eleget teszünk a meghívásnak – kezdte a színész, aki szinte sugárzott a boldogságtól csinos párja mellett, aki már a hetedik hónapban van.

– Nagyon várjuk a babát, készülünk az érkezésére. Már csak két hónap van hátra, nagyon gyorsan repül az idő. Voltunk tanácsadáson is, amely segít felkészülni, mentálisan, lelkileg egy kisbaba érkezésére, valamint fizikailag is. Hogyan kell megfogni a picit, mit kell tenni, ha baj van, nagyon hasznos volt ez a kurzus – mesélte a színész, aki elárulta, élete legnagyobb örömre, hogy hamarosan édesapává válik.

Feke Pál (36) ahelyett azonban, hogy visszavenne a rengeteg munkából, még több teendőt vesz magára. Hamarosan megnyílik saját zenés színházi stúdiója a belvárosban, ahol nagy kihívások várnak rá.

– Alapító és művészeti vezetőként ez nagy kihívás, és persze felelősség is, de várom már, hogy ebben a szerepben próbáljam ki magam. Persze sok időt vesz majd el, de engem a munka feltölt, szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek – mesélte lelkesen a színész, aki szinte az egész nyarat fellépésekkel, koncertekkel tölti.

Tavaly ősszel Egerben mondta ki a boldogító igent a színész és sportoló szerelme. A családias, meghitt szertartás után egy helyi pincészetben ünnepelték az ifjú párt.

– Pontosan úgy sikerült az esküvőnk, ahogyan elterveztük, és amilyenek mi vagyunk, volt benne mélység és lazaság is. Felejthetetlen marad ez a nap. Megkoronáztuk a szerelmünket – mesélte tavaly lapunknak Feke Pál.Forrás: Blikk