Fazekas Vivien új, titokzatos párja
2023-02-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Újra rátalált a szerelem Molnár Guszti volt feleségére, Fazekas Vivienre, méghozzá az éppen elvonón lévő színész egyik gyerekkori barátja személyében.

Vivien és Gergő tavaly szeptember óta alkotnak egy párt. Régóta ismerik már egymást, hosszú évekig jó barátok voltak, ám arra egyáltalán nem számítottak, hogy több is kialakulhat közöttük. Vivien azonban úgy érzi, az elmúlt időszak számtalan nehézsége után megérdemelte, hogy rátaláljon a boldogság.

„Végre úgy érzem, egy olyan ember van vagy lesz mellettem, aki támogat, mellettem áll, aki szeret és elfogad olyannak, amilyen vagyok, egyáltalán nem akar megváltoztatni".

A hírt már Molnár Gusztival is megosztották, aki szerintük cinikusan reagált a fejleményekre.

A friss pár között remek az összhang, s már a közös jövőt tervezgetik: családot szeretnének alapítani, sőt, már azt is eldöntöttek, mi lesz a kislányuk neve.

„Mindig mondták, hogy az ember életében eljön majd az a személy, akivel tényleg minden stimmel. Talán egy ilyen van. Én úgy érzem, Viviben találtam ezt meg. Így, 35 évesen, az ember már nem rövid távra, egyik napról a másikra tervez. Természetesen szeretnék mindent, ami egy egészséges kapcsolatba beletartozik” – mondta Gergő.