Polgár Tünde ismét férjhez ment
2023-02-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Romantikus tengerparti naplementében mondta ki a boldogító igent újra a Polgár házaspár Valentin-napon... igaz, nem egyedül tették mindezt.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy Polgár Tünde és férje a téli időszakra – csakúgy, mint az elmúlt években – áttette a székhelyét Floridába, mivel nem viselik jól a hideget. A jó időt kihasználva, Tünde és Árpád úgy döntöttek, lemennek a tengerpartra sétálni egyet, valamint megnézni a naplementét... ám ott nem várt esemény részeseivé váltak.

Instagram-sztorijában Tünde arról számolt be, ahogy a kérdéses floridai tengerparton Valentin-nap alkalmából sorban állnak a mindenféle életkorú szerelmesek, hogy megerősítsék az egymásnak tett esküjüket. Természetesen a házaspár is úgy döntött, beáll a sorba, hiszen abból baj nem lehet.

Hosszas sorállás után végül Tündééknek is sikerült megerősíteniük a 24 éve tartó frigyüket, ám közben annyira eltelt az idő, hogy a boldogító igent már a naplemente narancsos fényeiben mondhatták ki. A sztorihoz Tünde viccesen még azt is hozzáfűzte, hogy Árpád keze végig csuriban volt.