Külön töltik a karácsonyt
2016-12-11  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Hónapok óta cikkeznek az újságok Harry herceg (32) és Meghan Markl­e (35), amerikai modell-színésznő szerelméről.

Érzelmeik ékes bizonyítéka, hogy a herceg hivatalos Karib-térségben tett látogatása után a fél világot átutazva repült Kanadába, csak hogy láthassa barátnőjét, és együtt tudjanak tölteni egy kis időt.

Harry herceg

A pár minden alkalmat megragad, hogy láthassák egymást, a karácsonyi ünnepeket azonban mégsem tudják majd egymás társaságában tölteni. Az angol királyi szokásjog ugyanis nem teszi ezt lehetővé mindaddig, ameddig Markle kisasszony nem jár jegyben a herceggel. Bár a színésznőt már bátyjának, Vilmosnak is bemutatta Harry, II. Erzsébet királynőnek ez még nem elég indok ahhoz, hogy a szépség a családi eseményeken is részt vehessen.

Meghan hiába Harry párja, nem kapott meghívást az udvari ünneplésre, így egyedül karácsonyozhat.

[caption id="attachment_1261" align="aligncenter" width="530"]Meghan Markle Fotó: Northfoto[/caption]

Így nem hívta meg őt az uralkodói família karácsonyára, amit a sandringhami birtokon tartanak majd. Ezek a szabályok egyébként annak idején Katalin hercegnére is érvényesek voltak – azaz tíz évet kellett várniuk a közös szentestére.

– Meghan és Harry csak néhány hónapja randizgat, így érthető a királynő döntése – magyarázta Katie Nicholl, az uralkodói család ügyeiben járatos protokollszakértő.

Harry herceg nagyon szerelmes az amerikai színésznőbe, ám a szokásjog köti a kezét.

Rossz nyelvek szerint azonban a királynő döntésében a szokásjogok mellett az is közrejátszik, hogy nem igazán szíveli unokája újdonsült kedvesét: külföldi, félvér, elvált, és ha ez még nem lenne elég, szexi fotók is jelentek meg róla, ami nem igazán illik a koronás család profiljába. Ennek ellenére Harry mindent megtesz szerelméért, így bennfentesek szerint nem kizárt, hogy hamarosan el is jegyzi őt.

Harry herceg

Közel az eljegyzés?

Nemrég Torontóban kapták lencsevégre Markle-t, aki legújabb filmjének forgatása miatt van Kanadában. A színésznő fülig szerelmes, amiről egy a nyakában lógó, H és M betűt formázó medálokkal díszített arany nyaklánc is tanúskodik. Azt nem tudni, hogy ajándék volt-e, vagy magát lepte meg vele, mindenesetre ezek után az sem elképzelhetetlen, hogy legközelebb eljegyzési gyűrűt látunk majd.

Meghan Markle

Forrás: Blikk