Ez lehet az oka Kardashian és West válásának?
2021-01-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagy port kavart a hír, miszerint válik az elmúlt évek egyik legismertebb celebpárja, Kim Kardashian és Kanye West.

A rapper és az influenszer kapcsolata 2012-ben kezdődött, innentől kezdve folyamatosan cikkezett róluk a bulvársajtó. A 21 Grammy-díjat elnyerő West időközben belekóstolt a politikába, teljes mellszélességgel állva ki Donald Trump mellett. A republikánus elnök nézeteit osztó rapper rajongótáborának komoly részét vesztette el ezzel a húzással, ami nem meglepő, tekintve, hogy Trump nem túl népszerű az amerikai feketék körében, de a hiphop-közösségen belül sem. A rapper sokszor a botrányhős szerepében tetszelgett polgárpukkasztó megnyilvánulásai miatt: a legnagyobb felháborodást az váltotta ki, amikor mondandójával azt sugallta, hogy a feketék maguk választották a rabszolgasorsot, később pedig különös kijelentéseit és kiszámíthatatlan viselkedését bipoláris személyiségzavarával magyarázta.

Sajtóértesülések szerint Kimnél betelt a pohár: a rapper mentális betegségének következményei, illetve amerikai elnöki ambíciói vetettek véget kapcsolatuknak – számolt be a Telex.

Felröppentek azonban olyan hírek is, miszerint Westnek lett elege a felesége és annak családja körüli médiafelhajtásból és a celebséggel járó rivaldafényből.

Az viszont biztos, hogy a sztárpár nem néz egyszerű válás elé, ugyanis mindkét fél hatalmas vagyonnal rendelkezik. Ám Kardashian jó esélyekkel indul, miután az Angelina Jolie-t is képviselő Laura Wassert kérte el válóperes ügyvédjének.

Forrás: Blikk.hu