Esküvőre készül Henry Kettner
2024-02-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Henry Kettner és Kiss Rebeka hamarosan örök hűséget fogadnak egymásnak. A videós most több részletet is megosztott a nagy napról.

Henry Kettner tavaly nagy lépést tett: titkos utat szervezett a kedvesének Horvátországba, majd egy tengerre néző világítótorony tetején megkérte a kezét. A szerelmesek a Nyerő Páros című műsorban is próbára tették a kapcsolatukat, ahol megbizonyosodtak arról, hogy a családalapítással még várnak.

„Gyerekek tekintetében mindkettőnkben az volt, főleg a páromban, hogy harminc előtt szeretnénk szülők lenni, de ahogy kezdtünk összecsiszolódni, rájöttünk – főleg én –, hogy nem vagyok még erre érett. Kell még élnünk, hogy ennek eljöjjön az ideje. Amit tudunk, hogy három-négy-öt éven belül szeretnénk, plusz azt is, hogy két gyermekünk legyen és kislány legyen az első” – árulta el korábban lapunknak a tartalomgyártó. Bár Henry és Rebeka állandóan dolgoznak, az esküvőjük szervezését már elkezdték.

– Rebeka folyamatosan keresi a helyszíneket, de a dátum egyelőre még kérdéses. A menyasszonyi ruhát is megtaláltuk már, csak meg kell varrni. Nem vagyok a nagy esküvők híve, inkább az arany középútban hiszek: sem nem nagy, sem nem kicsi. Nem szeretnénk ötszáz embert, inkább csak a családtagjainkat és a tágabb baráti kört szeretnénk látni a nagy napon. Egy dologban azonban nincs egyetértés: Rebeka szeretne élőzenét, utána pedig lemezlovast, viszont nekem az a kikötésem, hogy nem szeretnék mulatós zenét. Ezt a részét szeretném én intézni, ha van rá mód – fejtette ki a youtuber a hot! magazinnak. Arról, hogy a fiatalok körében manapság egyre inkább kimegy a divatból a házasság szentsége, Henry így vélekedett:

– Nem izguljuk túl a házasságot. Mindent a szerelmemre bízok, hiszen szeretném, ha ez az ő nagy napja lenne, és minden a kedve szerint történne. Engem személy szerint nem hoz lázba a házasság, több rossz példa miatt: a legtöbb barátom szülei és az én szüleim is elváltak, de tiszteletben tartom, hogy Rebekának ez az álma.

A nagy nap egyre közeledik, így hamarosan a „férj” és „feleség” szavakkal is meg kell barátkozniuk, illetve a családalapítás kérdését is újra átbeszélték.

– Van, hogy menyasszonyomnak hívom a páromat, de már ízlelgetem a „feleségem” szót is, amit boldogan mondok majd, ha arra kerül a sor. Amiben változik majd a kapcsolatunk, az egyértelműen a gyerekkérdés. Már többször is szóba jött; lassan harmincévesek leszünk, nem szeretnénk tovább halogatni, szeretnénk fiatalon szülők lenni – mondta a vőlegény.