Érkezhet a második baba Tóth Gabiékhoz?
2022-03-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Jön a második baba Tóth Gabiéknál? Az utóbbi időben sokan találgatták ezt, de Krausz Gáborék határozott válasza: nem. A Blikk TV-nek adott interjúban azonban arra utaltak, hogy talán nem sokáig kell cáfolniuk az ilyen pletykákat, vagyis nem állnak meg egy gyereknél.

A Sztárban Sztár leszek és a Séfek séfe is díjazott volt a Televíziós Újságírók Díjának gáláján, így Gabiék komoly szakmai sikert ünnepelhettek. A Blikk nemrég arról faggatta őket, hogy mennyire viseli meg őket, amikor munka vagy egy ilyen ünnepélyes esemény miatt otthon kell hagyniuk a kislányukat. Az apuka válasza sokatmondó volt.

– Már könnyebben, de a következőnél biztosan edzettebbek leszünk. Azt szokták mondani, hogy a második gyereknél már nem stresszelsz annyira – majd a biztonság kedvéért azonnal hozzátette: egyelőre nincs úton a kistestvér.

– Volt mostanában ilyen feltételezés, de csak előnytelen szögből fotóztak – tette hozzá Gabi nevetve.

Ám amikor a blikk arról faggatta őket, hogy tervezik-e a kistesót, Krausz Gábor egyértelmű javaslatot tett.

– Azért csak meg kéne rendesen ünnepelni ezt a két-díjat! – utalt arra, hogy talán ez megfelelő alkalom arra, hogy elkezdjék a családbővítést.

Az a kívülállók számára is nyilvánvaló, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor szerelme ma is ugyanolyan hőfokon ég, mint amikor megismerkedtek, miközben kapcsolatukat csak elmélyítette most két és fél éves kislányuk, Hannaróza születése.

Az énekesnő és a sztárséf egyébként a tévés szerepléseinek köszönheti a nagy egymásra találást.

– Hálás vagyok a TV2-nek és ezeknek a műsoroknak, mert általuk ismerhettem meg a férjemet. Ennek köszönhetően lett a férjem és lehet közös gyönyörű gyermekünk, úgyhogy már megérte elvállalni ezeket a tévés munkákat – mondta Gabi, aki négy évvel ezelőtt, a Valentin-nap előestéjén randizott először későbbi férjével, aki 2019 tavaszán kérte meg a kezét, majd nem sokkal utána kiderült, első gyermeküket várják. Tóth Gabi végül hét hónapos terhesen mondta ki a boldogító igent Krausz Gábornak. A séf a napokban ünnepelte negyvenedik születésnapját, és szülinapi posztjában egyértelművé tette: életének következő negyven évét szeretné a felesége oldalán leélni, mert bár korábban félt a kerek évfordulótól, még soha nem volt olyan boldog, mint most, negyvenéves családapaként.

Forrás: Blikk