ÉNB Alexa nem szeretne saját gyermeket
2018-07-12  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Bár sokan támadták a párt a nagy korkülönbség miatt, és nem hittek a szerelemükben, Koholák Alexandra (27) szeptember 14-én, öt hónapnyi kapcsolat után kimondja a boldogító igent párjának, Farkas Balázsnak (53).A FEM3 műsorvezetője az esküvőt nagyon várja, de saját gyermekre nem vágyik, s a családtagok sem lesznek ott a menyegzőn.

– Régebben is határozottan éreztem, nem szeretnék saját gyereket. A páromnak van egy tizenhét éves fia, akivel nagyon jó a kapcsolatunk, s ennek köszönhetően teljesen meg tudom élni az anyai érzéseket – mondta a Blikknek az Éjjel-nappal Budapest korábbi sztárja, Alexa. – Önkéntesként dolgozom a spirituális központban, amelyet Balázs vezet, és sokan kérnek tőlünk tanácsot. Számomra a szülői szerep kiteljesedéséhez fontos, amikor segítek azoknak, akik az életükben elakadtak, keresik a céljukat. Próbálunk irányt mutatni, hogy felismerjék és megoldják a problémáikat, boldogok legyenek.

Alexa nem rendeli alá döntését mások elvárásainak a gyermekvállalás kérdésében.

– Nekem nem volt olyan jó a családi életem, és bár anyukám mondogatja, szeretne unokát, nem akarok csak azért gyermeket szülni, hogy ő ne unatkozzon – fejtette ki a tévés, aki meglepő módon maga kérte meg párja kezét.

– Egy átlagos reggelen történt, kávézás közben. Úgy éreztem, jó lenne, ha összekötnénk az életünket, és esküvel pecsételnénk meg a szerelmünket. Mindkettőnknek fontos ez, még jobban elmélyíti majd a kapcsolatunkat. Nem lesz nagy esküvő, a veszprémi önkormányzati hivatalban mondjuk ki az igent. A családtagjaink sem lesznek jelen, két önkéntes barátunk kísér el minket, tanúként – mesélte a csinos tévés. Felveszi Balázs családnevét, így Farkas Alexandraként vezeti majd a műsorokat. Bár közösségi oldalán sokan kritizálták idősebb szerelme miatt, nem foglalkozik velük.

– Nem szeretnénk megfelelni a társadalmi normáknak, nekünk egy a fontos, hogy összetartozunk. Soha senki mellett nem éreztem ilyen harmóniát – mondta Alexa.Balázs az első feleségét, Andreát – aki négy évvel ezelőtt elhunyt – a veszprémi önkormányzati hivatalban vette el, ezért lesz ott az esküvőjük Alexandrával is.

– Számunkra spirituálisan fontos a helyszín. Mivel nagyon hasonlítok Andira belsőleg és külsőre is, ez egyfajta újrakezdés lesz Balázsnak, amiben támogatom őt – mondta Alexa.

Forrás: Blikk