Először beszélt a szakításáról Curtis
2020-09-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Curtis nehéz időszakon megy keresztül, hiszen feleségével, Krisztivel úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A rapper a Borsnak mesélt őszintén karrierről, apaságról és házasságáról.

Elmondta, neki sem volt egyszerű a karantén alatt otthon ülni és fellépések nélkül létezni. Bár a zenészek körében nagy felháborodást keltett, hogy nem engedélyezik itthon a nagyobb koncerteket, Curtis beletörődött és próbálja meglátni a helyzet pozitív oldalát. Ő a szerencsésebbek közé tartozik, hiszen - bár hatalmas kiesést jelentettek az elmaradt koncertek - volt megtakarítása.

A rapper számára a járvány pozitív hozadéka, hogy láthatta kisfia első lépéseit és hallhatta első szavait. Hozzátette: nem tökéletes férj, de igyekezett a lehető legtöbbet megadni fiának és szerelmének.

 

"Nagyon odafigyeltünk, hogy ne csak anya- és apaszerepben legyünk a gyermekünk érkezése óta, hanem sikerüljön nőként és férfiként is megmaradnunk. Sokat randiztunk, amiben óriási segítség volt az anyósom, aki szerencsére nagyon közel lakik, imádja Doncsit, és bármikor számíthatunk rá" - mondta a rapper.

A válást nem szerette volna részletesen indokolni, de arról mindenkit megnyugtatott, hogy az egymás iránt érzett szeretet, tisztelet és kisfiuk örökre összekötik Krisztivel.

"Vannak és lesznek is még nehéz napok, de azt gondolom, elég pozitív és erős vagyok, és hiszem, hogy még egyszer boldog leszek" - tette hozzá.

Curtis jelenleg a Sztárban sztár című show-műsorban is szerepel. Jó volt az időzítés: nagyon élvezi a munkát, ami igazán kikapcsolja és feltölti.

Forrás: Blikk