Eljegyezték Maria Sharapovát
2021-01-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gyönyörű s egyben méregdrága gyémántgyűrűvel kérte meg a visszavonult orosz teniszcsillag, Maria Sharapova (33) kezét párja, a brit üzletember, Alexander Gilkes (41).Az ötszörös Grand Slam-győztes, olimpiai ezüstérmes világsztár nemrégiben mondott igent kedvesének, aki szemmel láthatóan megadta a módját a lánykérésnek. A brit Daily Mail által megkérdezett szakértő szerint a Sarapova kezét ékesítő ötkarátos gyémánt eljegyzési gyűrű értéke 300 ezer font (121 millió Ft) lehet. A Jessica McCormack által tervezett egyedi ékszer 18 karátos rózsaaranyból és oxidált ezüstből készülhetett, közepét téglalap alakú gyémánt díszíti.

Sharapova és Gilkes 2018 óta alkotnak egy párt. Bár a nyilvánosságot kerülték, láthatóan nagyon boldogok egymás mellett. Vőlegénye egyébként sikeres műkereskedő, a Paddle 8 online aukciósház társalapítója, akit a brit királyi családhoz is fűznek szálak: Vilmos herceggel (38) és Harry herceggel (36) egy iskolába járt gyerekként, előbbi esküvőjén is vendég volt. 

„A megismerkedésünk óta, az első naptól kezdve igent mondtam neked. Ez volt a mi kis titkunk” – írta Instagram-oldalán eljegyzésük bejelentésekor Sharapova. Párja hasonlóan meghatottan tudatta követőivel az örömhírt.

„Köszönöm, hogy a legboldogabb férfivá teszel. Alig várom, hogy egy életen át szeresselek és tanulhassak tőled” – fogalmazott Gilkes.

Sharapova egyébként szűk egy évvel ezelőtt, a koronavírus-járvány miatti leállás előtt nem sokkal jelentette be a visszavonulását, amit egyáltalán nem bánt meg.

„2020, nagyon másként képzeltelek el. Bevallom, a világban zajló sok szörnyűség mellett az én életembe örömöt is csempésztél” – írta közösségi oldalán a tavalyi év végén az orosz szépség. „Erőt adtál, hogy elengedjem azt az életet és karriert, amin kívül mást nem ismertem. Megkaptam azt az ajándékot is, hogy minden egyes reggel a legjobb barátom mellett ébredhessek fel.” 

Sharapova 2005-2007 között a Maroon 5 zenekar énekesével, az amerikai Adam Levine-nel (41) járt, majd 2011-ben a szlovén kosárlabdázó, a Los Angeles Lakersszel kétszeres NBA-bajnok Sasha Vujacic (36) jegyezte el. Egy évvel később az eljegyzésüket felbontották, majd 2015-ig a bolgár teniszezővel, Grigor Dimitrovval (29) alkotott egy párt az orosz klasszis.

Forrás: Blikk