Eljegyezték Hopp Csillát
2022-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egy fodrász rabolta el Hopp Csilla szívét. L.L. Junior volt felesége évek óta egy párt alkot a férfival, most pedig újabb mérföldkőhöz ért a kapcsolatuk, mert hamarosan hivatalosan is összeköthetik az életüket.

 
Csilla féltve óvja a magánéletét a néhány évvel ezelőtti tragédia óta, amely azóta is megkeseríti életét, ám a Story magazinnal most kivételt tett, nyíltan beszélt a boldogságáról.

Csilla és fodrász párja Bence már évek óta együtt vannak, a férfi pedig azóta a nagy kérdést is feltette a nőnek.

"Igen, ez egy jegygyűrű, ami a jelképe szeretetteljes, közös életünknek Bencével"– mondta a Story magazinnak Csilla, aki azt is elárulta, hogy az eljegyzés már egy éve megtörtént.

A pár között hatalmas a szerelem és Bence még a széltől is óvja a Csillát. Kapcsolatukról azért nem beszéltek eddig, mert Csillát nagyon megviselte kisfia halála, és nem bírta elviselni a végeláthatatlan támadásokat, amiket a közösségi oldalakon kapott az emberektől a tragédia után.

De mit szól az eljegyzéshez L.L. Junior?

Nemrégiben arról szóltak a hírek, hogy Hopp Csilla hosszú évek után végre kibékült L.L. Junior jelenlegi feleségével, Körtvélyessy Kingával, most pedig úgy látszik, hogy Juniorral is sikerült rendezniük a viszonyukat.

Egy, az interneten keringő fotón, amelyen először mutatkozott nyilvánosan Csilla és Bence, a háttérben L. L. Junior közös kisfiukkal Lacikával az ölében mosolyog a képen, amiből egyértelműen látszik, hogy az énekes örül volt felesége boldogságának és immáron szent a béke közöttük.

Forrás: Blikk