Eljegyezték az X-Faktor sztárját
2022-09-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nagy a boldogság: a tavalyi X-Faktor döntősének, Ferenczi Kamillának párja, Ricsi megkérte a kezét.

 

A 21 éves énekesnő a tehetségkutató alatt szakított korábbi kedvesével, akivel igen viharos kapcsolatban éltek. Kamillára azonban néhány hónappal ezelőtt rátalált a szerelem, és azóta úszik a boldogságban. A szerelmesek rendszeresen osztanak meg közös fotót közösségi oldalaikon, amelyeken jól látszik, hogy imádják egymást és rengeteg időt töltenek együtt, főleg mióta májusban összeköltöztek.

A kapcsolatuk pedig újabb szintet lépett, Kamilla ugyanis Instagram-oldalán bejelentette, hogy eljegyezték. A fotóhoz az énekesnő annyit írt, hogy „Forever”, vagyis örökké.

Úgy tűnik az egykori x-faktoros annyi rosszul végződött kapcsolat után végre megtalálta azt a fiút, aki mellett megállapodhat. Az elmúlt években ugyanis bőven kijutott neki a rosszindulatú exekből. Idén tavasszal gimnazista párja egy szexvideót osztott meg róla az interneten, mely Kamilla 17 éves korában készült. A felvétel akkor futótűzként terjedt, ami miatt az énekesnő nagyon kellemetlen helyzetbe került, de megtette a szükséges jogi lépéseket.

Forrás: Blikk