Eljegyezte a barátnőjét Maris
2024-06-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Majd' 9 év után elveszi a barátnőjét a népszerű magyar tartalomgyártó, Maris. A közösségi oldalukon jelentették be a hírt.

A június a Pride hónapja is, s ilyenkor gyakori, hogy egyre több hazai és külföldi sztár coming outol. Legutóbb Szekér Gergő, Radics Zsombor és A Bridgerton család színésznője vállalták fel a másságukat.

A YouTube-on ismertté vált Maris 309 ezer feliratkozóval rendelkezik. A fiatal közösségimédia-sztár először 2016-ban árulta el a nézőinek, hogy egy nővel él együtt, vagyis a saját neméhez vonzódik. A barátnője, Klau szintén videós tartalmakat kezdett el közzétenni a platformon, ő 96 ezer feliratozóval büszkélkedhet.

A pár 2015-ben talált egymásra: először az Ask.fm nevű oldalon kezdtek el beszélgetni, majd a Facebookon folytatták az első randevúkig. Bár ma már inkább a Twitchen aktívak, néha-néha a YouTube-on is bejelentkeznek a nézőikhez. Ezúttal az Instagramon osztottak meg egy örömhírt a rajongóikkal, akik már évek óta kérdezgették tőlük, mikor terveznek összeházasodni. Nos, a válasz, hogy hamarosan, ugyanis Maris megkérte Klau kezét, aki természetesen igent mondott.

IGEN! #0531

– mutatták meg boldogan a gyűrűt a szerelmesek. A posztjuk alatt több tartalomgyártó is gratulált nekik, köztük Pál Marci is, aki a Háttértársaság egyik alapító tagja.