Eljegyezhették Rita Orát
2022-06-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Rita Orát állítólag eljegyezte rendező párja, Taika Waititi.

A sztárpár körül már egy ideje kering az a pletyka, hogy eljegyezték egymást, de ezt most egy közeli barátjuk is megerősítette, ráadásul a sztárok egyszerre tették fel egymásnak a nagy kérdést.

Az Oscar-díjas Taika és Rita egy visszafogott ceremóniára készülnek, mielőtt még kimondják egymásnak a boldogító igent.

– Ez nem arról szól, hogy bulizni akarnak egy nagyot. Csak arról van szó, hogy szerelmesek, és úgy döntöttek, ideje ezt hivatalossá tenni. Nem is lehetnének boldogabbak – mesélte egy bennfentes.

Az énekesnő jelenleg több filmes projekten dolgozik, Taika pedig befejezte a legújabb Thor-film rendezését, de számos más produkción is dolgozik. Az eskövőre állítólag azonnal sor kerül, amint lesz egy kis szabadidejük.

– Az eljegyzésből nem csináltak nagy ügyet. Nem volt gyűrű, sem semmi felhajtás. Csak egyre közelebb kerültek egymáshoz, és egyszerre tették fel azt a bizonyos kérdést. Van néhány részlet az esküvő kapcsán, amit még tisztázni kell, de tökéletes lesz – árulta el a közeli barát, aki megosztotta, hogy a ceremóniára vélhetőleg Londonban kerül majd sor.

Rita korábban Calvin Harris dj-vel és Andrew Watt-tal járt, míg Taika 2011-2018 között házasságban élt Chelsea Winstanley-vel – olvasható a Music News oldalán.

Forrás: Blikk