Elhagyja az országot Polgár Krisztina
2017-01-04  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az egykori szépségkirálynő, Polgár Kriszta (30) úgy döntött, családjával egy időre elhagyják Magyarországot, és az Egyesült Államokba költöznek. A szőke szépség két kisfiával, Olivérrel (3) és Vincenttel (1), valamint férjével, Krisztiánnal vette a nyakába a világot – idén januártól ugyanis a Texas állambeli Houstonban élnek majd.

Krisztáék közösségi oldalának tanúsága szerint a nagy költözés projekt újabb szakaszába lépett: a korábbi Miss Earth Hungary, valamint Miss Adria győztes az Instagram-oldalán megosztotta azt a házat is, amely otthont ad majd a családnak a világ másik felén.

„Új év, új élet, új remények. Lássuk, mit ad nekünk 2017” – írta a kiposztolt fotója mellé, amelyen megmutatta, milyen csodálatos otthon vár rájuk Houstonban.

Tavaly novemberben, a FEM3 Ca­fé­ban azonban Polgár Kriszta bővebben beszélt közös életük egyik legnagyobb döntéséről, hogy egy időre itthagyják az országot, mert kedvesének, Krisztiánnak határozatlan időre szóló szerződést ajánlottak a tengerentúlról.– Nagyon várom már, hogy ott legyünk. Elsősorban a pozitívumokat nézem, és örülök annak, hogy a gyerekeim más kultúrát is megismernek. Kis idő múlva talán anyanyelvi szinten beszélnek majd angolul, ami óriási előnyt jelent nekik a jövőre nézve, és persze nekünk is a javunkra válik – mesélte Kriszta, aki azt pontosan még nem tudta elmondani, hogy meddig maradnak Amerikában, de remélik, hogy gyakran haza tudnak majd látogatni Magyarországra. – Nem azt mondom, hogy végleg kiköltözünk, de hosszabb időre kilátogatunk, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan történnek a dolgok.Polgár Krisztina magyar modell az ország egyik legkedveltebb szépségkirálynője lett, miután sorra nyerte a szépségversenyeket. 2003-ban és 2005-ben elnyerte a Miss Balaton szépségverseny 2. helyét, 2004-ben Horvátországban pedig a Miss Adria címet, míg 2008-ban övé lett az első Miss Earth Hungary-korona. 2012-ben jelentette be, hogy várandós első gyermekével, Olivérrel, akit 2015-ben követett kistestvére, Vincent.

Forrás: Blikk