Deutsch Anitáék elárulták szerelmük titkát
2017-09-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Rácáfolt a kétkedőkre Deutsch Anita (43) és Kinizsi Ottó (34)! A házaspár 15 éve boldogan éli családi életét két lányukkal, pedig amikor egymás mellett döntöttek, sokan nem hittek abban, hogy ez a szerelem hosszú távú lesz.A színésznő elárulta, hogy a mindennapok azért néha őket is felőrlik, de érdekes játékokkal, élményajándékokkal fenntartják a tüzet, és életben tartják a kapcsolatukat.

– Olyan élményekkel, mint például a Drágám, add az életed! című műsor – nevetett Anita, aki férjével együtt szerepel a TV2 páros játékában. A színésznő elárulta, hogy a forgatás rengeteg új impulzust adott nekik, de meglepetést nem. Ők ugyanis ismerik egymást, bíznak egymásban, hisznek a kapcsolatukban.– Ráadásul itt is megmutathattuk, hogy mennyire jól működünk együtt, milyen szoros az a kapocs, amit mi már akkor is éreztünk kettőnk között, amikor mások még leírtak minket és a kapcsolatunkat – tette hozzá Deutsch Anita, aki szerint nemcsak szívvel, de ésszel is kell együtt élni.

– Mi a születésnapokra, az évfordulókra nem tárgyakat adunk egymásnak, hanem kitalálunk valami izgalmas játékot. Emlékszem, egyszer azt a feladatot kaptam Ottótól egy születésnapomra, hogy egy héten keresztül mindennap egy-egy főbűnt kellett eljátszanom – emlékezett vissza a színésznő, aki szintén nem volt rest egy másik játékkal válaszolni erre a kihívásra a következő ünnepen.

– Az volt a címe, hogy A lehetőséged megvan rá. Másfél-két óránként egy az életünk fontos szereplője átadott Ottónak a születésnapján egy kártyát, amelyen egy kellemes dolog vagy esetleg egy szivatós feladat állt – mesélte a színésznő, aki egy-egy nehéz pillanatban szívesen gondol vissza ezekre az élményekre. Márpedig a két kiskamasszal vannak nehéz pillanatok, még akkor is, ha talán lazább szülők, mint sokan.Deutsch Anitát és Kinizsi Ottót színészként ismerte meg Magyarország, és ugyan napi sorozatban már nem szerepelnek, továbbra is szerepelnek színpadon, az előző évadban mindketten játszottak a Pinceszínházban. Ottó emellett a Barátok közt digitális utómunkála­taiért is felel.

Forrás: Blikk