Együtt dolgozik Joshi Bharat és kedvese, Kiss Virág
2024-05-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A szerelmesek az indiai ízekről és a keleti illatokról mesélnek a közönségnek.

Alig négy hónapja alkot egy párt Joshi Bharat és kedvese, Kiss Virág, de máris tele vannak közös jövőbeli tervekkel. Nem csak a magánéletben jönnek sorra az ötletek arra, hogyan mélyítsék élményekkel a kapcsolatukat, a szakmai életüket is összekapcsolják. Az indiai származású műsorvezető és a parfümkészítőként is dolgozó színésznő kitalálta, hogy összekötik a tudásukat, és egy illatokkal és ízekkel teli estre invitálják a közönséget.

– Az indiai ízek a mai napig a mindennapjaim részei, ha választani lehet, akkor biztosan indiai ételt választok először. Nekem az indiai konyhából főzés közben áradó illatok, amelyek sok magyar ember számára talán kellemetlenek, a gyerekkoromat, életem első 24 évét jelentik. Ezt az élmény lesz a június 7-i est egyik része, míg Virág a keleti illatokról tart majd előadást, valamint meg is mutatja, mi illik össze, s hogyan kell használni őket – mesélt az Örömfőzés oldalon meghirdetett, Virággal közös előadásról Joshi Bharat, aki ugyan főzni nem főz majd, de segített az esemény séfjének összeállítani az ötfogásos menüt, amelynek egyes tálalásai előtt Virág mellett ő is mesél majd.

Minden fogás előtt kapnak a vendégek egy kis szellemi táplálékot is: Virág az illatokról mesél, én az indiai gasztronómiáról, kultúráról

– árulta el a Bézs Rádió műsorvezetője, aki hozzátette: ugyan évtizedek óta nem él életvitelszerűen Indiában, nem hagyta el a gyökereit.

– Tisztában vagyok azzal, mi zajlik az országban, figyelem az ottani híreket, történéseket, hiszen indiai vagyok. A családdal is tartom a kapcsolatot, az unokatestvérekkel is, a mi kultúránkban ugyanis velük ugyanolyan szoros a kötődés, mint egy testvérrel – magyarázta Joshi Bharat, aki nagyon élvezi a közös munkát a kedvesével.

– Virágnak voltak már az illatokról szóló estjei, én pedig még a nyolcvanas években csináltam egy Indiai teázó című műsort.

Emlékszem, akkor még diafilmen mutattam képeket Indiáról, s ha nagyon nagy szerencsém volt, a követség segítségével egy kivetítőn tudtam mutatni mozgóképeket is.

Most, ebben az előadásban a kettőnk külön világát ötvöztük, így hoztunk létre egy egészen új, az érzékekről szóló előadást és vacsorát. Ez a mi közös gyerekünk, ebben a korban ezt lehet összehozni – nevetett a műsorvezető, aki elárulta, ő maga is szájtátva képes hallgatni, amikor a kedvese beavatja őt a parfümkészítés titkaiba.