Verebes Istvánt teljesen összetörte a válás
2024-05-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Verebes István őszintén vallott az érzéseiről a válásával kapcsolatban. Elmondása szerint lelkileg nagyon mélyen érintette.

Verebes István napját követhették nyomon szerdán a nézők az Adom a napom által, aki sosem látott régi fotókon adott betekintést az életébe és a múltjába. A 75 éves Jászai Mari-díjas színész Geszti Péter műsorában elmondta, hogy közel harminc éve él boldog házasságban, de előtte volt három sikertelen házasság is, amelyekből tanult, így mára már fegyelmezettebb és hűségesebb lett. Második frigyére kitérve Héczey Évát hozta szóba, aki két gyermekkel is megajándékozta.

Nagyon elszúrtam a gyerekeim anyjával való házasságot, abban nagyon benne voltam, és ezt nagyon megszenvedtem, belebetegedtem...

– tárta ki az érzéseit élő adásban a színházigazgató. Megemlítette: akkoriban rengeteget dolgozott, ami nem mentség, és úgy érzi, jóvá tenni már sosem tudja.

Verebes legutoljára Kadarkai Endrének mesélt egykori felesége szomorú tragédiájáról. Éva nem kapott színházi szerepeket egy idő után, ami miatt az alkoholba menekült, pajzsmirigyrákban szenvedett, magányosan élt, de közben az édesanyját gondozta, akinek a 100. szülinapja előtt öngyilkos lett.

"A vétkem az, hogy a gyerekeim anyját megcsaltam, többször is, de sokkal nagyobb baj, hogy nem figyeltem oda rá. Ez nem ledolgozható, ezt nem tudom jóvá tenni. Ennek a következménye, hogy amikor már meg akartam menteni ezt a házasságot, meg akartam menteni ezt az embert, már olyan tudattranszformáció volt, mondjuk ki, alkoholizmus, ahol engem már elgyűlölt maga mellől. Se barátként, se jóakaróként messziről nem tudtam segíteni. És egy adott pillanatban belátta, hogy már nem tud kommunikálni se a gyerekével, se az unokával, se a mamájával" – tett fájó vallomást régebben István.