Egyre komolyodik Judy és új párja kapcsolata
2024-04-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Igazán felhőtlenül telt a húsvét Judy számára, az énekesnő ugyanis a párjával, Krisztiánnal és a lányával, Majával egy közös családi vakációt szervezett. Azaz úgy tűnik, egyre komolyodik Judy és új párjának kapcsolata, mivel nem ez volt az első közös kiruccanásuk.

„Voltatok már olyan vadregényes helyen az országban, ami egyben felejthetetlen élmény a gyermekeknek, hiszen egy hatalmas élményparkkal rendelkezik, állatbarát, és a felnőttek minden igényét is kielégíti?” – tette fel a kérdést a posztjában a követőinek Judy, aki fotókat is megosztott a pihenésükről, amelyeken jól látszik, milyen idilli a párja és a kislánya kapcsolata is.

Judy egyre több betekintést enged az új kapcsolatába, pedig a tavalyi válása után mindennél jobban óvta a magánéletét.

Az énekesnő – noha nem tervezett új kapcsolatot – egy korábbi ismerősével töltött együtt egyre több időt, így alakult a barátság szerelemmé. Azóta azt is elárulták, hogy az sincs ellenükre, ha egy kisbabával bővül a családjuk, ám erőltetni nem akarnak semmit.

Nem vagyok rágörcsölve a témára, mert noha nem látszik, azért mégiscsak az 50. életévemben járok. Persze, jó lenne, és Maja is örülne, hisz évek óta mondogatja a testvért. De bárhogy alakul, úgy jó, és én elfogadom. Nem ettől tesszük függővé a boldogságunkat

– mondta nemrég Judy.