Egymást motiválja a sportolásban Gáspár Laci és szerelme
2020-05-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vigyáz a rengeteg munkával elért sportos alakjára Gáspár Laci (40), aki garázsában edz mindennap. Több gépet is beszerzett otthonra, s személyi trénerével naponta egyeztet arról, milyen gyakorlatokat kell végeznie. Mivel évekig küzdött a kilókkal, van motiváció számára, hogy belekezdjen a fárasztó testmozgásba.

– Mindössze pár nap maradt ki, amíg nem tudtam gépekkel edzeni, de azt is megoldottam vizes palackokkal – kezdte nevetve Laci, aki az RTL Klub Maradj haza magadnak! című realityműsorában is megmutatja, hol szokott gyúrni.


– Meg kell mondjam, így, hogy csak a garázsig kell elsétálni, nehéz motivációt találni az edzésre, de muszáj, mert nagyon sokat küzdöttem az alakomért, hogy leadjam a súlyfelesleget, és bevallom, nagyon könnyen visszaszaladnak a kilók. Öt éve kezdtem el tréningezni, és nem volt könnyű oda eljutni, ahol most tartok. Sok sport, diéta, lemondás, de nagyon jól érzem magam a bőrömben, felszabadult vagyok az új külsőmmel, és sokkal fiatalabbnak és energikusabbnak érzem magam, mint valaha. Mindig vannak új céljaim. Nem is feltétlenül az, hogy még többet fogyjak, mert kilók terén szerintem jól állok, hanem hogy még egységesebb legyek – magyarázta Laci, aki hatalmas utat tett meg az elmúlt tizenöt évben, amióta először feltűnt a képernyőn.


– Minden reggel összehajtom a tréningruháimat, a törölközőmet, fogom a táskámat, és átmegyek a garázsba sportolni. Még úgy is hiányzik a terem, hogy mindennap beszélek az edzőmmel, aki mindig küldi az aznapi tervet – tette hozzá az énekes, akinek nem kell egyedül edzenie, ugyanis felesége, Niki is csatlakozott hozzá.

– Nemrég érkezett meg a taposógép, ő most azt használja. A sok év alatt annyiszor láttam, hogyan edzenek a lányok a teremben, hogy simán lehetek Niki trénere. Bár így is nagyon csinos és jó alakja van, ha ő úgy érzi, hogy valamit szeretne formálni magán, akkor én támogatom és segítem benne. Persze így is csodálatosan néz ki, de örülök, hogy ott van velem a garázsban, és egymást motiváljuk. Bekapcsoljuk a zenét vagy a rádiót, ugyanazt, mint ami a teremben is megy, és akár másfél órát is sportolunk naponta.

Forrás: Blikk