Egy éve jegyezték el Cinthya Dictatort
2023-09-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nosztalgikus fotót osztott meg az Instagram-történetében Cinthya Dictator. Az influenszer és zenész kedvese, Molnár Tamás épp egy évvel ezelőtt jegyezték el egymást, és bár Cinthya sosem titkolta, hogy mindig is a konvencionális kapcsolatok híve volt, nem számított a lánykérésre. Annál boldogabb volt egy évvel ezelőtt a pillanat, amikor a kedvese – négy év után – megkérte a kezét.

Noha azóta eltelt egy év, a pár nem tudatta a nyilvánossággal, hogy elkezdték szervezni az esküvőjüket, holott leginkább a lánykérés utáni nyári esküvői szezonban szoktak egybekelni a párok. Cinthya pedig többször is beszélt arról, miszerint minden álma, hogy a kedvese felesége legyen.

– Amint párkapcsolatba kerülsz, minden döntést ketten hoztok meg, amihez idő hozzászokni. Az olyan dolgok, amik meg a fiatal generációt jellemzik, az egyéjszakás kalandok, az elköteleződéstől való félelem, egyáltalán nem jellemző rám, sosem voltam az a fajta, akit kielégítettek a felszínes kapcsolatok. Sokkal jobban motivál, ha látom, hogy valaki szeretem engem, fontos vagyok neki... engem csak ez táplál – mondta Cinthya nemrég egy interjúban.

Hasonló bejegyzések