Bíró Bea és ikertestvére egy randin cseréltek helyet
2023-09-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Bíró Bea és Bíró Niki tinédzser korukig egyformán öltözködtek, ám később mindez elkezdte őket zavarni. Mostanra már két különböző kontinensen élnek, de még mindig nagyon szoros a kapcsolatuk.

A lányoknak rengeteg közös történetük van, ám állításuk szerint soha nem éltek vissza azzal, hogy ugyanúgy néznek ki. Mindössze egyszer, egy dupla randin cseréltek egymással helyet, de azt is csak a móka kedvéért, amikor még a húszas éveik elején jártak.

– Egy randis történetünk volt, amit nagyon szerettünk: elmentünk egy randira a párjainkkal, és a randi felénél cseréltünk: átmentünk a mellékhelyiségbe, ahol felvettem a Bea ruháját, ő pedig azt, ami rajtam volt. Kicseréltük a hajguminkat, majd szépen, békében visszaültünk egymás párja mellé – kezdte a Fókusz kameráinak Niki. – Nem vettek észre belőle a fiúk semmit. Annyira jól szórakoztunk, hogy az elmondhatatlan. Akkor lőttük le a poént, amikor az én párom rátette Bea lábára a kezét... Akkor úgy voltunk vele, hogy oké, ennél ne menjünk messzebbre – mesélte nevetve a történetet.