Dukai Regina szakított párjával
2017-02-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Véget ért Dukai Regina (33) és tíz évvel fia­talabb kedvese, Batik Bence (23) kapcsolata. A pár alig osztott meg közös fotókat, privát oldalaikon azonban mégis követhető volt szerelmük alaku­lása. Sokatmondó, hogy az utolsó közös képet a focista töltötte fel december 29-én.Regina a közösségi oldalán nemrégiben egy olyan fotót osztott meg, amelyen „single ladies”, vagyis „egyedülálló nők” felirattal szerepel. A Blikk megkereste a modellt, aki megerősítette a hírt, és elmondta, hogy békességben váltak el.

Batik Bence nem kívánt reagálni a Blikk megkeresésére. A labdarúgó azonban nemrég nyilatkozott a SzegedMa portálnak a lábadozásáról, és arról, mennyire hálás a barátnőjének.

– A családom is mellettem állt, de úgy érzem, a barátnőmnek köszönhetem a legtöbbet. Ő az az ember, akit én is magamhoz engedtem, megadtam neki azt a tiszteletet, hogy ő foglalkozzon velem a legtöbbet. Amikor ­rossz állapotban voltam, akkor többek között az ő javaslatára mentem el sportpszichológushoz – nyilatkozta nemrégiben a portálnak a sportoló.

A két fiatal kapcsolata 2016 elején kezdődött, Regina azonban már akkor sem teregette ki magánélete részleteit, hanem a munkáira koncentrált. A csinos modell mindig is több lábon állt, a közösségi oldalakon az egyik legaktívabb híresség, aki rendszerint beengedi rajongóit mindennapi életébe, 2016-ban pedig ő vehette át az év közösségi médiasztárja kategória díját a Glamour Women of the Year gáláján. Emellett nemcsak modellkedik, hanem rendszeresen vezet műsort is a Music Chanelen. 2016 év végén elindította saját blogját is, ahol divatról, szépségápolásról, gasztronómiáról, izgalmas programajánlatokról és utazásokról is ír.Forrás: Blikk