Dudás Miki felesége, Szigligeti Ivett a babavárásról
2022-05-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A gyönyörű modell egészen elképesztő történetről számolt be terhességével kapcsolatban.

Második közös gyermekét várja a Nyerő Párosból is ismert Szigligeti Ivett és Dudás Miki. A párosnál jelenleg hatalmas az öröm, a boldog kismama azonban terhesség mellett egy elképesztő történetről is beszámolt, méghozzá arról, hogy elsőszülöttje már előttük tudott a kistestvér érkezéséről.

„Egyik délután mentünk érte a bölcsödébe, és amikor a gondozó néni átadta nekünk, mondta hogy Lara azt súgta neki ma, hogy lesz kistesója. Akkor teljes váratlan sokk ért, mert hát nyilván valahol tudtuk, mert vártuk a babát, tehát tervezett baba volt... Ezt korábban nem beszéltük meg vele. Hallhatott nyilván beszélgetést, hogy milyen jó lenne, ha jönne a kistesó, vagy mi lesz, ha többen leszünk, és akkor próbáltam erre gondolni, hogy miről beszélhettünk előző este a Mikivel, de nem maradt meg bennünk semmi. Bogarat ültettek a fülembe, elmentem másnap venni egy tesztet, és hát igaza volt” – mesélte az RTL Reggeli című műsorában Ivett, aki azt is elárulta, hogy a kicsi nemét majd egy családi babaváró bulin szeretnék megtudni.

Az esemény azért is lesz különösen érdekes, mert Dudás Miki kifejezetten kislányt szeretne, Ivett megérzése szerint azonban kisfiuk lesz majd.

Forrás: Blikk.hu