Doszpot Péter a magánéletéről mesélt
2024-06-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Még sosem volt ennyire őszinte a volt hivatása kapcsán Doszpot Péter. Az egykori rendőrtiszt annak idején, a 90-es években nem mesélhetett ilyen kendőzetlenül a gyilkossági osztályon megélt tapasztalatairól, ám most több titkot is elárult, illetve a magánéletéről is beszélt.

Az 1987-ben felszerelt rendőrtiszt gyermekkorában zoológusnak készült, majd a szülővárosában Tápiószecsőn tanított, és csak egészen véletlenül került a rendőrség bűvkörébe. Ma már egy vagyonbiztonsági cég tulajdonosa, de bevallotta, a zsaru múltja nem hagyta el őt, ugyanis sokan így hivatkoznak rá, sőt, neki is megmaradt egy-két berögződés.

Egyébként elég vad időszakban voltam zsaru, és ez tudat alatt még dolgozik. Például általában nem ülök le háttal a bejáratnak: belém rögzült, hogy mindent látnom kell

– fogalmazott Doszpot, majd hozzátette: volt idő, mikor „üldözöttnek” érezte magát, viszont ez szerencsére abbamaradt, s azóta egy filmben sem próbálja kitalálni, ki lehet a gyilkos... – Valljuk be egy forgatókönyvíróval nehéz versenyezni – mondja..

Doszpot Péter azt állítja, a családja szerint elfogadhatatlan a halálhoz való hozzáállása, hiszen a volt zsaru 14 évig élt közvetlen közelségben a halállal, így megtanulta tehermentesíteni az agyát.

Az egykori sztárnyomozó nagycsaládos édesapa: a két idősebb fia már harminc feletti, náluk már nagypapai szerepben van jelen Doszpot. Hanna 22 éves, míg az ikerlányok a 14-et töltötték.

Ez nekem marha jó, mert nincs időm megöregedni: a lányok nem engedik.