Molnár Gusztáv összeköltözött a párjával
2024-06-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hatalmas változáson megy keresztül Molnár Gusztáv. A Drága örökösök alkoholproblémával küzdő színésze az utóbbi időszak nehézségeit, csalódásait követően úgy döntött, a kezébe veszi életének irányítását, a környezete számára is bebizonyítva, hogy jó úton halad a gyógyulásban. Összeköltözött a párjával, Dorinával, aki mellett végre úgy érzi, megnyugvást talált, illetve a kapcsolatait is újraépíti. Az elmúlt időszak viszontagságairól és a változásairól most maga számolt be lapunknak.

– Teljes életmódváltásban vagyok, beiktattam a sportot a mindennapjaimba, illetve elkezdtem szervezni a saját előadásaimat is: legközelebb például Szlovákiába megyek fellépni, mindemellett a napokban a párommal is összeköltöztünk, ami mindkettőnk számára egy komoly döntés volt, ám úgy éreztük, eljött az ideje, hogy meglépjük ezt. Nyilván az elmúlt három év egy pokol volt, így most egyfajta megnyugvásra vágyom, hogy hétköznapi életet éljek, ezért hatalmas öröm számomra, hogy főzhetek a kedvesemnek, hogy együtt társasozunk, hogy a szó legjobb értelmében nyugodt életet élünk. Nem titok, az utóbbi években a karácsonyt is egyedül töltöttem, ezért most azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy nagyobb lakásba költözünk és az ünnepeket már ott töltjük – mondta Molnár Gusztáv, akiben az elmúlt időszak nehézségei idézték elő, hogy most a kezébe akarja venni az irányítást.

– Egyfajta életközépi válságban vagyok, aminek semmi köze a függőséghez, egyszerűen csak abból fakad, hogy érzem, elég stabil vagyok már ahhoz, hogy csináljak valamit, de még nem tudom, pontosan mit. Lényegében egy köztes időszakon megyek keresztül olyan értelemben, hogy a tévécsatornák még szeretnének egy kicsit várni, mielőtt bizalmat szavaznak nekem. Hiszen biztosak akarnak lenni abban, hogy valóban rendben vagyok, mielőtt lehetőséget adnak arra, hogy szerepeljek egy műsorban. Viszont nyilván valamiből meg kell élnem, ezért az utóbbi időben sokat kísérleteztem civil munkákkal is, ám ott más problémák merültek fel – fogalmazott a színész, aki költöztetőként is kipróbálta magát, illetve a kertrendezéssel is kacérkodott, sőt, egy hamburgersütő állást is megpályázott.

– Az esetek nagy százalékában az történt, hogy miután a munkaadó rájött, hogy az a Molnár Gusztáv vagyok, aki a lapokban szerepel, elutasították a jelentkezésemet arra hivatkozva, hogy túl híres vagyok ahhoz, hogy náluk dolgozzak, mivel ők nem kérnek a médiafelhajtásból. Ez a helyzet nyilván bosszant, de nem tudok mit kezdeni vele, ezért tovább kell lépnem – jelentette ki a színész, aki így ismét inkább a művészetére koncentrál, mindemellett a szociális kapcsolatainak újraépítését is célul tűzte ki.

– Most úgy néz ki, hogy én szervezek majd egy kulturális rendezvényt, illetve a saját előadásaimra koncentrálok, ezen felül azt a célt tűztem ki magamnak, hogy visszatérek a körforgásba, mivel az utóbbi időben kicsit elmagányosodtam. Ezért felvettem a kapcsolatot régi barátokkal, ismerősökkel, illetve új emberekkel is barátkozom, tehát megpróbálom úgy élni az életemet, mintha az elmúlt három év nem is lett volna. Összességében egyébként nagyon jól érzem magam, reményteljesnek látom a jövőt, és végre úgy érzem, megérdemlem a boldogságot – zárta Molnár Gusztáv.