Donald Trump házassága is becsődölt?!
2023-04-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Elindultak a találgatások az egykori First Lady távolléte miatt, hiszen az nem jelent meg párja Floridában tartott nagyszabású beszédén. Vajon válságban van Donald és Melania Trump házassága?

Vád alá helyezték Donald Trumpot, aki a bíróság előtt ártatlannak vallotta magát. A vádemelés alapja állítólagos hallgatási pénzek kifizetése egy pornószínésznőnek a 2016-os elnökválasztási kampány idején. Az ügyben 2019-ben az ügyészség nem kezdeményezett vádemelést, majd 2021-ben az Egyesült Államok szövetségi választási bizottsága is elutasította a vádemelési javaslatot, amely a 2022-ben hivatalba lépett Alvin Bragg, New York megye demokrata párti kerületi ügyészének vizsgálata nyomán történt meg. A vizsgálatot lefolytató ügyésznek egyébként a választási ígérete volt Trump bíróság elé állítása.

Kedden a bíróságról a volt elnök egyenesen a repülőtérre ment, ahonnan visszautazott Floridába, majd helyi idő szerint este nagyívű beszédet tartott támogatói előtt. Trump a Mar-a-Lagóban található üdülőhelyén szólt a támogatóihoz, ám a helyszínen sem a lánya, Ivanka, sem felesége, Melania nem volt ott. A múlt héten pedig még egy kép is felbukkant a házaspárról, akik a barátaikkal Trump Palm Beach-i villájában voltak, noha akkor már híre ment a volt elnök hűtlenségének.

Egy forrás azonban a Daily Mailnek akkor úgy nyilatkozott, Melania most is a férje mellett áll, ahogy mindig is tette. Szerinte egy ilyen esetben nem lett volna indokolt a jelenléte, csak azt a képet mutatta volna, hogy ő egy csapdába esett feleség, akit megcsaltak, amit tűrnie kell.

Ez lehet az utolsó döfés a házasságuknak?

 Trump hivatali ideje alatt szinte minden héten jelentek meg olyan videók, amelyekben Melania hidegen viselkedik a férjével, egyértelműen elutasítva a közeledését. Egy 2018-as emlékiratában Omarosa Manigault Newman, Trump egykori segédje pedig azt is feltárta, hogy a korábbi First Lady számolja azokat a perceket, amelyeket még a hivatalban kell töltenie a hitvese mellett.

Majd 2018. januárjában, napokkal azután, hogy Trump állítólagos viszonyát Stormy Danielsszel a The Wall Street Journal nyilvánosságra hozta, a First Lady lemondta a terveit, hogy elkísérje férjét a svájci Davosban rendezett Világgazdasági Fórumra. Akkor ütemezési és logisztikai problémákra hivatkozott, majd alig néhány héttel később újra megjelent ​​támogatóan egy rendezvényen. Emiatt pedig régóta rebesgetik, hogy kizárólag az anyagiak nem válik el a férjétől.